Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prestanite sa tim omalovažavajućim komentarima! Sramotite nas - hoće žena još pomisliti da smo lopovi i korumpirani. Tišina stoko, uvest ćemo vam parafiskalne namete!
Dobro došo nazad, poslije nepravednog bana. Uživam u tvojim komentarima. Samo čuvaj nik prepoznatljvim da te mogu upratiti nakon banova... Pametni čovječe (osim ako nisi bot, što je isto moguće)!
Juče je najavili kao Usrulu a danas kao Ursulu!
Iako ljudi podaničkog i robovskog mentaliteta u BIH (a njih ima mnoogoo) sline za ovom ženom, trebaju da znaju da je nju prije par godina Merkel "sklonila" iz DE politike u kojoj je Ursulica kao bivša ministrica odbrane uspjela za samo jedog mandata da se uplete u finansijsku aferu, da izgubi službeni laptop(!), da uvede transrodne osobe u njem.vojsku (tj žene sa chunom i muškarce sa pishom - pojašnjenje za ljude opisane na početku komentara) itd.
Kako je Ursulica nanijela ogromna štetu Merkel-stranci, to je "sklonjena" u EU-vode da tamo nastavi odrađivati agendu, te je počela javno da se pokazuje sa vlasnicima korporacija koje upravljaju Evropom i naravno sa Klausom Schwab, koji je u biti samoprozvana elita i dirigent plandemije, nestanka struje širom EU, namjernog prekidanja lanaca snabdijevanja (ili još niste uočili da strane robe polako "fali" i u BIH!), promotor klima-lockdowna i
promotor pretvaranja čovjeka u transhumanoida (pola čovjek, pola mašina) kako bi mu se na daljinu kontrolisalo stanje na bankovnom računu, misli itd, a uvod u tu kontrolu su bocke sa nanočesticama. Ona je postavljena da odrađuje plan/program Klausa Schwaba. Sve javno dostupno i provjerljivo, ali mase sline jer dolazi Ursula hahaha. A kada uskoro 1l ulja bude 50KM i ne bude brašna, tupavi neće to povezati sa društvom Ursule, te je možda Klaus u pravu sa svojom agendom!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad ode ide represija nasih vlasti. Sta ces kvislinska vlast a narod u strahu.
Nikad ljepšu staricu ja ne vidjeh... 👵🏻
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/trio-fantastikus-evropa-ce-sankcionisati-dodika-covica-i-izetbegovica-694511
Nesto ne vidim komentare onog Bulevara...da nije rikn'o?
Nadam se da jeste
Ursula von der Leyen sankcionisi ih sve.
Neka eto nas tamo, ne moraš ti vamo dolaziti. 😂🤣
Danas je tepanje -laskanje a u suštini ko ste vi vi niste za EU