Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakve veze ima koliko ce se uciteljica promijeniti, sto ste napravili razmazena derista koja nece moci pratit tempo kad dodju kod nastavnika kojima se nece moci ulizivati
ajd bgt, kako god bilo za koju godinu svakako necete imati koga ni uciti..pajel
Ucenike i nastavnike sacuvati od obaveznog cijepljenja i postedjeti ih od uguravanja prc stapica u nos. Ceste dezinfekcije ruku slabe imunitet. Nakon svakog casa izvrsiti provjetravanje otvaranjem prozora i vrata. Pri ulasku i izlasku is skole, i jednom u toku nastave, svi ucenici peru ruke, lice i ispiraju nos, a sto se vrsi pod nadzorom redara.
Prvo se moraju pedagoški standardi usaglasiti sa devetogodišnjim obrazovanjem jer učenje po ishodima je nemoguće izvesti u odjeljenjima sa 25 učenika. Realan maksimalan broj bi bio 18 u jednom odjeljenju, a minimalan 15 pošto mi ne možemo kao zapad plaćati dva razrednika po odjeljenju. U suprotnom imat ćemo loše PISA testove i dalje.
Što, zar nije bolje da nam djeca svake godine imaju novu učiteljicu ili novu razrednicu? Jbt poistalo nam je normalno pitati djete "Ko ti je ove godidine razrednica ili učiteljica?" Fuj
Da li je realno da ste se toga sada sjetili? Inače djeca pod stresom jer za dvije godine promjene po tri učiteljice i na sve zahtjeve roditelja - isti odgovor - škola nema ništa sa tim! Sram da vas bude plata koje primate i nas koji kući sjedimo umjesto da vas sve zapalimo!