Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha cuj pojeftinilo 100% pa nebitno i ako je rekao u odnosu na proslu godinu koji je to proizvod nane ti haj ga navedi, e stvarno i u nas svaka budala moze pisati vijesti,
ovaj je izgleda zajedno s autorom isao( bolje receno nije isao) u skolu. Ako je u odnosu na proslu godinu cijena pala za 100% onda znaci da je sada dzabe. Drugo bi bilo, a ovdje nije o tome rijec, da je cijena ove godine pala 100% vise nego sto je pala prosle godine. Kako u tekstu eksplicitno stoji da su proizvodi JEFTINIJI za 100% preporucujem ti da odes do autora i upucate se zajedno u koljeno
U cijelom tekstu se govori o pojeftinjenju U ODNOSU NA PROSLU GODINU! Nemam nikakvu potrebu da branim autora teksta ali ne mogu da sutim na ovakve gluposti. Hajde fino, sad se umij i ponovo procitaj tekst.
Autoru: ako je nesto pojeftinilo 100 posto znaci da je DZABA. Ne mislim na naslov, mislim na unutar texta: \"... željeza koji su u odnosu na prošlu godinu jeftiniji i do 100 posto,... \" Ne mogu da vjerujem da nema osnovnog obrazovanja iz matematike covjek koji pise text na ovako uglednom portalu.