Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja cu danas pobjeci s posla i obici EP, Vodovod, JKPR, ako stignem i do BH Telecoma i traziti povecanje cijena. Zelim da placam skuplje i zahvalim na dobrim uslugama. Hvala im!!! Gdje mi zivimo jbt...
Molio bi SULJAGICA da POVECA JOS CIJENE TAXI VOZNJI jer ovo povecanje cijena je stvarno malo i ako ikako moze da mi KLIJENTI samo njemu tj SARAJEVO TAXIJU dajemo pare a oni nas ne trebaju ni voziti ako ikako moze?
Obavezno uzmi sarajevo taxi kad krenes u obilazak ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Povecali cijene na zahtjev klijenata? LAŽES suljagicu ( namjerno prezime s malim slovom)!!!!!!
vec godinama zaobilazim sarajevo taxi ..gamad seljacka...radije cekam par minuta dok ne naleti neki crveni ili bilo koji drugi...govnari iz sa taxija ..treba uzimati voznju pa kad lupi cijenu samo odsetati nek mu mama placa ...razlog zbog kojeg sam prestao zvati sa tax je taj sto mi je iik od ceke do pehlivanuse htio uzeti 8 maraka ..naravno uzeo je qarinu nisam mu ni marke htio dati ..kaze zvat ce muriju ma zovi boga oca
Holand jači od Ubera
Predsjednik Udruženja Sarajevo taxi Enver Suljagić za Klix.ba je kazao da su povećali startnu i cijenu pređenog kilometra na zahtjev putnika. HAHAHAHAHAHAAHAHAAHAHAAA¨!
Izvini se Djuri sto te je tukao
Jesu li radnici ikad culi da su kupci negodovali zbog dobijenog popusta ikad u istoriji covjecanstva
Moj zahtjev je da taxi bude 0KM. Nadam se da ćete mi izaći u susret. Divni ste. KLIJENT SARAJEVO TAXI-ja.
USPRKOS*
Sve je ovo normalno što sarajevo-taxi radi jer im se može, nemaju zdrave konkurencije. Jedino to mogu promjeniti klijenti bojkotom najgore, najskuplje, bahate, arogantne i ne poslovne taxi kompanije. Postoji ipak i nekih drugih taxi kompanija koje su poslovne i plaćaju porez propisan zakonom za razliku od pomenutih. Pravi lijek za ove ublehaše je obrisati njihove brojeve iz telefona.
USPRKOS*
Samo CRVENI TAXI!
Tako je!!! u Crvenom su tako ljubazni, kulturni i sve naj. A kod Sarajevo taxija sve samo ubice, reketasi i narkomani! Cast izuzecima!
"Ko se vozio prije, vozi se i danas. To je nekako i logično", dodao je Erović - kakav zaključak 😝😝
NiĐe ljubaznijih klijenata k*o u Sarajvu, oni sami tražili da im se DIGNU cijene . . . ? ? ?
to samo govori da je čovjek svjestan kakvi debili žive u bosni :D
Nek nam jos objasni gdje ide 100 hiljada koje ljudi daju da dobiju licencu,ili narod trazi da i to poskupi
Vrijeme je da nam dodje neka evropska kompanija za taxi prevoz pa da Vas sve proguta jer ste bilmezi i nesposobni.
HAHAHAHHAHAH, klijenti trazili povecanje? HAHAHAHAHAHAH pa ti ne da si lazov nego si patoloski lazov. Mamu ti.