Inzko o BiH u Bruxellesu
0
'Uprkos pozivima na podjele ima napretka'
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Dragan To nisu radikalni seljaci,to je demokratska stoka
ovaj mi dragan malo tukne na loj... a vama???
Ajd ti Dragane naprijed bez nas radikalnih seljaka. Bracu svoju pod ruku i pravac u bolje sutra. Nemoj nas cekat.
Nemojte sve srbe trpati u isti kos.Nismo svi isti.Ima nas normalnih koji najnormalnije mogu da koeegzistiraju sa ostalim narodim na tlu nase drage drzave Bosne i Hercegovine.Ja bih volio da su i ostali pripadnici mog naroda misljenja kao i ja pa da svi zajedno mozemo krenuti naprijed u bolju buducnost i prospderitet.Medjutim problem su u nasim redovima primitivci i radikalne seljacine i oni prave probleme a pismen i obrazovan svijet od srba je ok sa bosnjacima i hrvatima.Pozdrav svim bosancima i hercegovcima uz poruku samo naprijed!
Viza, o cemu ti to? Al\' objasni na nekom postojecem jeziku, ne na tom tvom izmisljenom.
Ovo je noz u ledja Bosni i Hercegovin!Nije Inzko inicijator al je port parol odgovora poslije raporta koji je dao Eu-ji.Ko sto rece viza ovo je samo mazanje ociju i nastavak gubljenja vremena za Bosnu i Hercegovinu u korist srbije.Plan je sigurno i dalje uspavljivanje Bosnjaka u jednoj iluziji za integraciju i prosperitet cjelokupne drzave Bosne i Hercegovine. Treba Bosna i Hercegovina trazit od eu konkretne odgovore i garancije,a ak nema ukidanja viza za Bosnu i Hercegovinu do kraja godine i adekvatan odgovor na tome za jedan mjesec dana,trebala bi Bosna i Hercegovina tuzit tu eu za islamophobiju i genocid jer je ta ista europa prije sedamnaest godina pomogla srbiji u etnickim ciscenjeima i genocidu nad Bosnjacima muslimanima kad je usla njena armija i opkolila civile za bolje klanje dato na tanjiru srbiji! Ne ZABORAVLJAMO vec cekamo,tuzba treba bit data opet protiv srbije,genocidne tvorevine i Eu-je koja ima dobro umjesane prste sa srbijom! BOSNA4EVER!
samo mazanje ociju i dobijanje vremena za implantaciju srbije u eu a za njom rs genocidna tvorevina,bosnjacima ce nanet nekog fendamentalistu i puknut ce federacija posto ce srbi bit ugrozeni narod,tj fasisti.DOSTA igranja s bosnom i hercegovinom il ce i bosna i hercegovina uc zajedno sa srbijom il nece srbija uc nikad!hocte nam i dalje prat mozak vasim izjavama i gubljenjem vremena,hocemo nesto konkretno!
Izvinjavam se svim muslimanima, Bosnjacim, jednim starosjediocima Bosne i Hercegovine. Ja znam da smo mi genocidan narod i zivotinje, za nas su svinje lordovi, ali mi smo inace umno poremeceni, ne svi ali nekih 99,9%. Molimo vas Bosnje, pomozite nam i pokazite nam put do srbije, onaj najkraci, evo upalio sam traktor :-(( pleaseee
Mi muslima ni smo dosli sa Bliskog istoka i treba da se vratimo tamo a ne da umaramo evropske hriscane svokim bolesnim idejama
jasenovac,gradiska i ostala sranja se ne broje,samo srebrenica i slicno,a inace do dolaska turaka niko nije ziveo u bosni pa smo svi naastali od drveca,vode i vazduha
Pa svi smo mi Srbi i sta sad?
Dodo se.re na baIije
agrarnom reformom 1922 i 1947 godine, Bosnjama je oduzeto milioni hektara zemlje i dodjeljeni kmetovima srbima. Ovo sad bi bio kao zavrsni cin, cuuuj ti njiHa, podjeliti drzavnu imovinu.??????? Bogme ko da vam je babo ostavio u amanet...pa sad djelite....NASU babovinu !
A mi porijeklom od Srba i sta sad?
nista, ostajete genocidna bagra i to je to, sve dok vas unuci ne pobiju u snu kad skontaju kakvi ste zlocinci i sramota