Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nema rusija novca. mlate praznim obecanjima. Ova intervencija koja im je pustena u siriji ce ih kostati mnogo. Rat je skup sport
hahahhahahahahhahahah hahahahahahhahahahahahahahhahahahhaahahhaha
@HAL90olo i ovo se racuna kao misljenje na balkanu :) u normalnim drzavama za ljude koji se glasno smiju gdje nista nije smijesno postoje institucije. Na balkanu mozes ko lazanski, da dobijes tv emisiju. LP
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rusija zabranila GMO proizvodnju, a u BiH nema pouzdane kontrole i sve je sumnjivog kvaliteta. U Semberiji, kako cuh, gmo kukuruz uveliko siju.
Od kad je to kukuruz voće i povrće
@Dildan Nije, ali samo kao primjer ..Cim siju kukuruz, velika vjerovatnoca da tretiraju i ostalo, povrce i voce na taj nacin. Biljke koje su u blizini GMO usjeva su takodje ugrozene i zatrovane.
Rusija je odavno na Koljenima i puze prema komadu hljeba ...!!!
Napišite voće na Bosanskom pismu ćirilici i ubacite malo led diJoda u grožđe!
Jednom smo pokušali prevarit Rusiju, podmetat voće iz uvoza ko domaće, gvinejske breskve i somalske jabuke, uhvatili nas u prevari - i sad kontrole malo duže traju, dobro hoće išta više s nama radit. Al' nama je uvijek neko drugi kriv. http://www.avaz.ba/clanak/253403/saznajemo-iz-bih-u-rusiju-izvezli-somalske-jabuke?url=clanak/253403/saznajemo-iz-bih-u-rusiju-izvezli-somalske-jabuke
@gladijajator Bili su zabranili pa popustili malo :) . Dvije ugledne mesne industrije zabrljale. Al nama uvijek neko drugi kriv. Ubit će nas to.
Zaboli nas karina, stavit u hladnjače i tražit će kad ogladne... Samo onda ih syebat cijenom . . .
supcine jedne sva prodaja ide preko srbije i distributivnog centra u srbiji jbm vam mater jetimsku nesposobnu politicarsku u sarajvu nis ne znate
a Milorad??😂
Saće prijateljska rusija, odmah poslije malog i velikog hahahahaha sredio Šarović
Nemoraju netreba nama voce nego njima. cijela evropa im neda voce i povrce ako nece ni nase nemoraju ja bi pocijepao rjesenje i kad bi danas pristiglo. Ti rusi Srbe nisu podrzali ni u kojoj situaciji samo da im za dabe naftne busotine uzmu rafinerije za bagatelu. Ja bi to sad Srbima dao to za zadatak neka vide ko su braca rusi.
Možda danas nije utorak
Rusi nas ocigledno zaebaju
Pa, Srbima,uvijek neko kriv, evo sad kriva, koliko vidim i FBiH, jer voće i povrće iz RS - u, kao što i mi znamo,k_rcu ne valja! Zato ljudi oprez, ne kupujte voće i povrće iz RS - a, pogotovu sir i kajmak, a pogotovu onaj peksinavi uz cestu! Koliko sve to valja, ni njihov "brat " im neće da kupi! Imamo mi dovoljno kvalitete u FBiH, tako da se ne moramo trovati nekvalitetnom robom iz RS!!!
Voli Putko ove svrbe samo da ih drzi sto de kaze u rezervi ono za nedaj boze.Volio bih znati da je revimo u genocidku bio ulozen bespovratno i 1 projekat sem sto su genocidaski politicki lizogusci titrali Ruskim tajkunima i davali nemilice da im pustose i ono sto su imali.
Voli Putko ove svrbe samo da ih drzi sto de kaze u rezervi ono za nedaj boze.Volio bih znati da je revimo u genocidku bio ulozen bespovratno i 1 projekat sem sto su genocidaski politicki lizogusci titrali Ruskim tajkunima i davali nemilice da im pustose i ono sto su imali.
Ko jebe ruse nek jedu govna!!!