Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ovi nas zaj... stvarno, hoce da platis izgradnju autoputa, pa ces platit putarinu ako se ikada budes vozio po njemu, i onda ces taj put ponovno platit pri registraciji .😆😆😆, ovo ljudi nema nigdje ovakve pljacke.
Ako poslije nestanka 8 milijardi jamljenih od do sad prikupljenih akciza za kozije staze uvedu i ove nove - svaka njima čast, majstori su.
Ma ja ba sta ce nam ceste, lakse je dat politicarima na upravljanje parama, oni ce najbolje to utrosit za NAROD
Uvodjenjem akciza koje su dodatni namet gradjanima, a ujedno su nekakva garancija lihvarima, to jest MMF-u koji ce odobriti vladajucim oligarhijama linije novih kredita, na koje ce navaliti i nemilosrdno zaduzivati zemlju i kao sto je vec evidentno da u RS-u uslovljavaju da sredstva direktno dodju pod njihovu kontrolu i da nece biti upotrijebljena za izgradnju puteva, nego za visoka peimanja vladajucih struktura.
nama je svejedno jer ce one svakako biti usvojene ubrzo i bicemo puka sirotinja
Šta će nam ceste, do Njemačke možemo i makadamom
Akcize - nipošto , a ako se već i uvode onda zayebi stav PC, ako već plačam onda hoću da plaćam za bolje ceste a ne da kupujem Duduku helikoptere i mercedese . . . ! ! !
O majko mila, naravno da neće, treba platiti plate ovim uvlakačima po državnim institucijama. Neki dan vijest da je Poreska RS skupila milijardu i po km, pa daj da vidimo gdje će i te pare otići!
Mislim da bi trebalo referendum u entitetu rs o tom pitanju.
Unaprijed priča o ražnju zagovarajući da bude i zeca. Ali ipak treba podržati u principu ovaj stav - da sami određujemo kako i u šta trebamo trošiti naša sredstva.
Mislim da ce te pare biti usmjerene na tuzlanski aerodrom,a odatle....🇵🇳🇩🇪🇩🇪🇩🇪🇭🇷🇭🇷🇩🇰🇩🇰🇨🇦🇨🇦
Zayebi zenlju u kojoj su svi eksperti u svemu... u politici, u borilačkim vještinama, u medicini, u vođenju ljubavi... Ovo su narodi bez sposobnosti samokirite i autoanalize. I bez diktatora koji im isto nameće. Osnovno svojstvo budala je da su uvjereni da su uvijek u pravu. Jébèm vas sve glupe i ograničene. Ono duhovno vas jébèm, čeličnom karinom inteligencije među vaše psihološke gûzove.
*samokritike
jao, ali žestoko yebeš ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vlada RS-a iskreno kaze da im treba lova da zacepe rupe, Vlada FBiH i Vijeće ministara i dalje farbaju narode.
Sta ce njina asfalt nisu ti oni na to navikli,vecina ih viza traktore poneki imaju ladu al to koriste kad se spuste poslom u federaciju
Rothschild vam jos postavlja uslove kako ce vas uvalit u nesrecu....
Dubioza kolektiv-Posaljimo mlade u dijasporu da rade https://www.youtube.com/watch?v=yqpcgSiHltw
kako god i gdje god te pare budu isle idu automatski u ceste ali ceste ispred njihovih vila itd niko nista od tih para nece vidjeti nemogu se ni dogovorit ko ce kako i koliko u svoj djep stavit a to je poslijednje metode kako mogu otet od drzave i naroda vise im svijet ni kredite neda kad su i boga i naroda ilzagali