Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divlji konji su ovi sto voze a ovo u livnu su plemenite zivotinje
Divlji konji za volanom, problem number one!
Jedina pozitivna stvar posljedica rata su divlji konji. Mustanzi kod nas. Fantasticno
u svedskoj nemiri, zdravo
Divlji konji predstavljaju lose uslove? Ma ja, treba ih pobit sve redom, to nam najbolje ide.
Pjesma vjetru od Bošnjaka Blaženi vjetre, ti koji se srdiš lomiš grane i oluju širiš, kroz Bosnu nesijanu ti na pijavici jašeš nosiš bašte i gromovima mašeš. Poštedi nas vjetre svog ludog hira, vrati se u visine i ostavi nam mira, ako pak svratiš, sreću mi donesi mome komšiji i bratu kravu odnesi.
Ne bojte se Konja u hercegovini, bojte se pobjesnjelih konja Hdz... Konji traze so i hranu, a ta bagra kao i svaka vladajuca unistava sve resurse i mora doci do neareca, i sl..
politicari kod livna??? sta rade tamo