Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala na brizi. Nama je dobro i ovdje, i ovdje smo ,,sigurni\'\'.
I da hoces ne mozes - pasos nam vrijedi samo loko...
Jeste vidjeli kako se MVP brine za narod... PA KO JE LUD DA PUTUJE U ZEMLJU U KOJOJ SE RATUJE?? E BAS U I U OVOM MINISTARSTVU SJEDE SVE SAMI BLECCI-BLEEEEEEEEE
e jebi ga ja taman mislio na godisnji tamo.citav zivot me Gruzija privlaci i kad sam skupio pare da odem zarati se!PIH! koji sam ja peh.:)
hahahahahah... joj dobar pravo clanak..ah sto me nasmija u pm jedva kupim mjesecnu ..kada mi je skola.. a da idem tamo.. dosta mi je bilo ovamo granata,mina,pucacine itd..
kakva crna gruzija nemam para do Sarajeva da odem a kamlo gruzije HA HAHAHAHAH OJ LOLA OCAM :D:D:D: CHUJ GRUZIJA