Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Staviti ga kao Direktora CIKa a onu bagru rastjerati. Svakako je skolovan za to za razliku od onih uhljeba poput Irene
Imer već 2 godine živi i radi u Barceloni kao istraživač, nije lud da se vraća u ovu rupu iz koje je pobjegao glavom bez obzira
Kralj Twitter a
kako se pravi ovo jel treba neki program pa da i ja napravim objasni mi imere u komentaru ispod po tačkama ono 1. skinuti neki program 2. nacrtati itd
@zako81 daj program napravi youtube tutorijal pa da i mi odemo u španiju
Youtube, internet i sve ostali savremeni izvori zananja, a u konkretnome slucaju ovaki grafikoni se mogu napraviti putem d3.js plotly.js, a u konkretnome slucaju ako te interesuje samo vizualizacija tj. grafikoni bez nekih ekstra analiza onda pogledaj tableau, qlicksense i power bi (ovo je od microsofta)
bolje da napraviš neku aplikaciju ili nešto što može koristiti i tebi a i drugima i na čemu ćeš zaraditi
Najbolje je volontirati i iz hobija nesto raditi
O cemu ba mi pricamo pa u aBiH se jos ispunjavaju “listici” a o statistikama malo dubljim da ne pricati. Momak fataj se ti Amerike uvali se u kakvu analiticku firmu i ubiri jedno 1/4 million $ godisnje, mani se volonyiranja za bh lešinare.
Imere, vidim da si jako pametan momak. Okreni se sebi, živi u toj lijepoj Španiji i ne prljaj se ovim muljem ovdje. Niko ti neće hvala reci.
O cemu ba mi pricamo pa u aBiH se jos ispunjavaju “listici” a o statistikama malo dubljim da ne pricati. Momak fataj se ti Amerike uvali se u kakvu analiticku firmu i ubiri jedno 1/4 million $ godisnje, mani se volonyiranja za bh lešinare.
Nazalost sve sto vrijedi zivi vani, a bice i gore.
gospodin. ko i zeljko komsic. :D
Poćuj dobro moj hrvacki rode Nemoj date komšiči vode  Nego budi uz dragana svoga  Od ćistoga hrvackoga roda  Isdajice poćujteme danas  Guslar jozo baca kletvu navas  Ko pošluša možda se i spasi  Moja kletva sad ovako glasi  Onaj ko za hdze ne glasa  Žito mu nerodilo ni klasa  Koi draganu svoi glas nedade  Krov na štali če da mu propadne  Život čemu proteči u tuzi  Žena muse sa komšiom guzi
@JozoArapovic To je dobri Guslar Jozo sa Index.hr. Legenda živa.
Elektronsko glasanje majka svih majki! Nek neko to uvede i skrati nas predizbornih, izbornih i poslijeizbornih muka.
O cemu pricas, elektronsko glasanje ima svojih mana. Recimo kako smo digitalizirani, hakirati ce nam sistem sumadinci ili Rusi za njih, pa ce napraviti havariju.
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/americki-poduzetnik-na-pasmanu-gradi-autenticno-dalmatinsko-naselje-za-500-milijuna-dolara/7931830/ YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HAAAAAAAAAAA
Samo da potcrtam za moje politicare u Hr sta im je za raditi: - Ono što investitori žele vidjeti u svakoj državi su pravna sigurnost i predvidljivost, jasna i transparentna pravila poslovanja i dobra poslovna klima.
@Hr Joe I manja administracija, dodao bih. Ovdje i BiH mi imamo mastodonta od administracije, glasnu zvijer koja je ujedno i vjerno glasačko tijelo, a nezajazljiva je svojoj gladi. Nema države uspješne sa ovolikom administracijom. Investicije, ma nema šanse ih na taj način ovdje dovesti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Daltonista... Bošnje su ZELENI a ne plavi
@xxJamesuDinxx naravno, nismo mi ☪︎
Bosnjanska boja je ljiljan plava i zlatna, a ne zelena.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pogledaj ti samo plave boje sto je istrijebljena. Bosnjo nikad ne treba odustati od etnicke slike iz 1991 godine i gdje je bio vecina. Nijednog centimetetra se ne smije odreci.
I 1991 godinu su manipulirali opasno. Uglavnom, genocidne manjine zele poklopiti Bosnu, ne mlogu quuurcem pa onda istrijebljuju Bosnju u zadnjih 150 godina. I to rade sa poprilicno "uspjeha" i bez ikakvih ili sa veoma malo konsekvenci. Stvarno, Bosna nije nikakva zemlja tri "naroda" nego je zemlja Bosnjana koje se u zadnjih 150 godina istrijebljuje na sve nacine od zlocinackih manjina. Sljedeci pokusaj istrijebljenja Bosnjana da se kazni strahovito.
Nemojte se iznenaditi ako momku slože prijavu za neovlaštenu upotrebu i obradu podataka. Plus onaj frilenserski porez.
Iskreno receno i ja sam pomislio na to,