Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ovo je laz 100%. Smjestili covjeku.
a sad ide puno ime i prezime... a kad je kakav tatin sin onda samo inicijali
@Živčo zastita podataka my ass
a kad fadil novalic posalje 400 000 pisama na adrese penzionera onda nista..uvidja li iko kako sistem funkcionise ?
Turković nekog tužio ahahahhahahahhaahahhahahahahaaaa
Pa nije 1060 političara i vladinih službenika...šta je sa podacima običnih građana??? Da nije kakav političar ili vladin službenik zaplatio ovaj bi vjerovatno i dan danas surfao po ličnim podacima običnih građana???
kako drzava funkcionise i istrage se u ekspresnom roku zavrsavaju kad je njihova guzica u pitanju jer im se rovilo po licnim podacima.
SDA zamka
@mayaD https://m.facebook.com/kemodelihasanovic/posts/1865633023707736/?refsrc=http%3A%2F%2Fwww.google.com%2F&_rdr
SDA bot, skuplja podatke za stranacke ucjene..svi znamo kako to oni rade..
@šnalica https://m.facebook.com/kemodelihasanovic/posts/1865633023707736/?refsrc=http%3A%2F%2Fwww.google.com%2F&_rdr
Dijelio podatke sa strukturama SBB-a
Nije prvi koji to radi u ovoj ustanovi. Ovakvih ima jos.
Šta ga gabri. Ne mogu mu ništa
@tama33 zaštićen ko medved, država lopova i uhljeba
@tama33 Ima ko moze, ne brini. Mali je gotov.
Pa nije za sebe pristupao, vjerovatno za svog mentora, stranku, malo copy paste, brisno lik koju kaznu iz jedinstvenog sistema a na kraju ce bit nije on, neki haker iz Rusije mu provalio u sistem. Vuk sit a ovce na broju
@Nebi Nece, ovaj put. Momak to radi godinama.
Pa svi radnici imaju dozvolu da koriste kompjutere i pristupntim podatcima. Znaci svi su za suda. Ja bih tuzio vas koji ste objavili ovo i objavojujete sve sto vam neki debili jave.provjerite informacije jer je ovo kleveta
Neko je mogao koristiti njegovu lozinku i password. Ako ima pristup bazi podataka, mogao je sa ovo dvoje napraviti sve upite koje je htio. Koji dokazi postoje da je bas ovaj cojek to napravio, a ne neko ko je uzeo njegovu sifru? Stvarno bezveze stavljati citavo ime, pogotovo sto uhapsene kriminalce stitite.
@JosJedanBezVatreRLD Pod svojom sifrom mozes pristupiti tacno za ono za sto si ovlasten. Ako kojim slucajem pokusao pristupit za nesto sto nemas ovlastenje, onda ne mozes ni pristupiti jer dobijas poruku da ne mozes to vjedjeti . . .obrati paznju da u tekstu piše "pod nepersonalizovanom šifrom". Mozda pod tom nepersionalizovanom sifrom se ima pristupa. Nekako je mogao doci do te sifre . .
Koga ovaj Turković tuži taj je sigurno pošten. On (Turković) je bio za zatvora čim se rodio. Lik je napravio više sranja u zdravstvu za svoje vladavine nego virus H1N1.
SDA smrdi.
Pa jadnike je stid jer nemaju nikakve imovine na svoje ime.