Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeleni protiv crvenih...
nadam se da ce poslije ovoga prestati sa onim istorijskim naslovnim stranicama...btw...nemamo mi vise novina...sve stranacki bilteni...doduse i prije su bili ali barem od jedne stranke :-)
Impozantan jubilej.... ali.... novinarska profesija se PODALA političarima. Nemamo mi više ni novine ni medije, to su obična političko-stranačka glasila, zvali se ovako ili onako, svejedno.....
ne znam odvratniju zenu u BiH koja se takari po medijima od ove haharke gore.
Njih je Fahro ranio ali su ih Hilmo i Mujo ubili na veliku žalost svih onih koji znaju čitati'
Vildana "oslobodi se" zaštite. Inače sve čestitke što uopšte izlazite. Nemoj da bude kao sa petrom Klein kada nije imala odgovor zašto ništa nije napisala o korupcijskoj aferi između Krupa i Simensa.
steta sto ih onaj dilkos radoncic unisti ,Oslobodenje je jedna od rijetko dobrih stvari kroz citavu povijest!
...avaz vs. oslobođenje, mafija vs. mafija...
Oslobodjenje je danas previse jadno i nekonkurentno, da bi ga bilo kakav mafijaski ogranak finansirao, za razliku od Havaza.