Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isti ljudi, iste priče još od srednje škole. A sad će mi 20god. mature. 13 god kod privatnika. Na više konkursa jedini zadovoljavao sve uslove, ali nisam član stranke pa uvjek odbijen bez smislenog razloga. Predao sam za vizu. jbt se više...
Teško nama s vama
Moze li neko objasniti sta ce tacno biti nadleznost ministarstva porodice i mladih?
Kod nasih ljudi se prije formira metastaza i preseli na onaj svjet nego sto vi formirate vladu sram da vas bude dvadeset i kusur godina nas ubijate gore nego ovi sa brda a i vise smo imali u ratu nego sada .
Bas mi ih zao, dok budu u miru nista ne radili meho ce iznad busilicom busit i stemat prozore :(
IPAK BAKIR JE TAJ KOJI DRZI BOSNJAKE NA OKUPU I UJEDINJUJE IH. BOSNJE TREBAJU DA SHVATE DA IH SAMO JAKO JEDINSTVO MOZE SPASITI OD NASRTAJA RAVNOGORAKIH I UZP BARBARA.
@sekretar kako živjeti historiju i nikada ne gledati naprijed ft. SDA
GLUPOSTI !!! Promjene naziva i broj fotelja ministarstava neće promjeniti SUŠTINU !!! Građani će i dalje će ISELJAVATI i LOŠE živjeti !!!
Reorganizacijom i rekonstrukcijom ministarstava i vlade smanjićemo stopu nezaposlenosti u strankama za najmanje 10 %.Saradnjom i novim zakonima novog Ministarstva uprave i lokalne samouprave FBiH sa nižim nivoima stopa nezaposlenosti u porodicama istih će pasti na 1 %.
Sve kao i minule skorom3 decenije po sistemu KURTA SJASI A MURTA UZJASI.NI BOLJITKA NI NAPREDKA.
Sve se radi ,a ova dvojica se prodali samo da bi se gospodja odrzala u fotelji. Dvojica privjesaka ce ugasiti stranku poslije prvih narednih izbora,jer sve sto sto su obecali pred izbore 2018,isti su suprotno uradili.
iz supljeg u prazno.....
Pokušao sam pročitati ovo i sve što sam vidio je bla, bla, bla, bla ili ti ga preljevanje iz šupljeg u prazno....
zivjela vlada i svi uhljebi...dole narodi...
Zemlja apsurda.Neustavno ministarstvo obrazovanja na razini FBiH i dalje egzistira samo radi popunjavanja podobnika.
Kakve koristi od toga svega kad dok ispaltimo sve uhljebe ostati za sirotinju nista.kako neko moze voljeti bosnu a nije uvstanju smanjiti broj uhljeba ukinuti sve benificije.mi trenutno sad imamo vise uhljeba nego omladine u drzavi.iz bih narod neoseljava nego bjezi