Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko je Munira Subašić da ona odgađa đenazu!!!! doniranog đipa voza unuk!!! Što se munira nije vratila u Vlasenicu,već je stan prodala srbu.I ona prestavlja Srebreničko udruženje na Koševskom brdu.To je kretenizam.Treba zabraniti rad udruženjima koja nemaju sjedište u Srebrenici,a prestavljaju srebreničane.
jel to seric ove godine umjesto 3 trazi 5 milja da klanja dzenazu sehidima pa se dvoumite hocel je bit il nece? a ova munira mi tako ide na zivce, sto se ona ne vrati u svoje na svoje? jok lijepo joj u sarajvu u trospratnici doniranoj pa ona moze ic i lajat okolo i pravit se vazna a ni 4 osnovne nema
bosnac dabogda tvoje kosti po bosni traili ostavi nasera na miru i vrati se u svoju svicu jer ti je medju njima i mjesto majmune \"evropski\"
Jadnih li krvolocnih genocidnih fasista i ubica,ovo se dosad nije nigdje vidjelo,da ubica tuzi zrtvu???!!! Kukavice jedne izasle iz utrobe drakule,ukrajinski primitivni ubico,pa cio svijet zna sta ste i ko ste! Ja mjesecima pisem dabi svaka zrtva srbske genocidne fasisticke bande ubica trebala tuzit posebno,i srbiju ko klavnog krivca a i genocidnu tvorevinu,ov ispada sad da oni pametniji od njihovih zrtava!TUZIT POD HITNO,Hiljade i hiljade tuzbi!Svaka posebno da se gusi genocidna srbija u svojoj krvi sto ima na svojim krvavim prljavim rukama i svijesti! NO PASARAN! BiH4EVER!
Dabogda ti se mama igrala sa kostima kao sto se Munira igra. Nisi normalan covjece!!!
munira, obrati se vlastima ili svom naseru oricu, sta se igras tudjim kostima