Komentari (338)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plaćam svaki račun pretplate za TV...Desi li se ovo nikad više ni feninga.
@KIKS3R E što bi volio vidjeti kakav si ti sportski tip.......
Kad si budala. Zasto ti placas a ne placaju srbi i hrvati
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
:-) :-) ko je ovdje lud...kupuju prava na prijenose za milion, a prodavali prava za 2,3 miliona. Pa ko će dati 1,3 miliona više od cijene. To je fol procjena BHT koliko će se minmalno zaraditi za mjesec dana prijenosa?! Hahaha da je to tako mogli ste vi iz BHT lagano do banke pa podići komercijalni kredit od milion KM ili Eura i za mjesec dana bili bi dobri za 1,3 miliona nečega. Jednostavno, ali jbg sigurnije je kukati i uzimati od naroda koliko i kada zatreba.
I još jedna stvar zbog koje sam sve manje tolerantan i nekima ću uskratiti svoju financijsku podršku. Plaćam redovno rtv taksu, a od svih sadržaja u zadnjih nekoliko godina pogledao sam nekoliko emisija i poneku utakmicu, poželjno s isključenim tonom. Program je katastrofalan. Plaćam i Moju TV, najveći paket, i kada mi isključe prijenose sporta koji idu na HRT fakat popizdim. Fol, nemaju prava za prijenos na prostoru BiH. Neće to tako više ići, 70 KM će mi ostajati u džepu.
pa ako im treba milion sto prodaju za 2,3 miliona???
Face tv kupuje od bht prvenstvo.
ko gleda to smece od televizije.
Nije upitno uopste, mi smo hljeba i igara narod i imamo takve prijoritete.
Zar jos uvijek ima onih koji placajy pretplatu?
Ja je placam od kad znam za sebe, iako je smece od televizije, al legalist sam.. Medjutim, tjeraju me da se zamislim .
Navikli smo mi i na mnogo zesce blokade od ovog pa smo jos uvijek ponosni na nase politicare koji nas vode i predstavlaju jer im svesrdno pruzamo visedecenijsko povjerenje na izborima.
Arena sport ? Sport Klub, ? iptv, nema da nema
Uzimate mi tri pretplate na 3 prikljucka za struju dabogda se raspali kad samo znate otimati
SP ce prenosti mnoge ozbiljne tv kuce,prema tome to nije nikakav problem. Svakako mi se povraca od seljacina koji rade kao komentatori jer se zadovoljava nacionalni kljuc.
Ima zato Arena i Sportklub
Ma ne morate ni prenositi, i navikao sam, ostanite djubrad do kraja. Samo se uhljupi cuju kad treba uzeti pare od naroda, fuj...
sa ovim lopovima na vlasti počet ćemo kupovati crno bijele televozire, jer s njima je i onako mrkli mrak i dugo, dugo će još ga biti
Ako ne bude prenosa i meni ce ostajati 7 km vise u dzepu
Ja ne znam ko još prati fudbal na BHRTu, FTVu i OBNu :D
Hustler prenosi sve uzivo a kad nije dobar komentator prebacis na Brazzers