Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka svako svoje voli, a i tuđe poštuje ... Lijepo bi bilo kad bi se krenulo u bolju zajedničku budućnost ( sa vjerskim slobodama) i da se svačije pravo uvažava, bez potrebe za mržnjom i odgajanja nekih novih ratohuškača kad je već rat završen i u miru se može živjeti ! Pa da onda se razvijamo u pogledu svega onoga što će nam lijepo donijeti sutra !
Dodik mi zgleda, u najmanju ruku, TJESKOBNO Izbije na površinu njegova teška i primitivna sujeta zato što danas ne može da izigrava "glavnog baju", jer ima i drugih baja, a on to nije naučio.
E MOJ BAKIRE..........CCCCCC
Tako i treba, ZAJEDNO.. probleme i ratne rane ma kako bile teške jedino se mogu liječiti dogovorom, poštovanjem, razumjevanjem.... Saradnja i pogled u budućnost ne amnestiraju ratne zločince ali barem djeci stvara bolju perspektivu.... Sada će se plaćenici i pristalice politike "zavadi pa vladaj" svim silama obrušiti.. Čim Srbi i Bošnjaci pomisle da sjednu za sto da razgovaraju.... odmah se javljaju "sile mraka" koje takve razgovore uništavaju.....
Sto se cvijanovic uklopila..!
kakva je ono mesnica na prvoj slici? zar nije bio skoro clanak da je je zatvorena jedina mesnica, i jedina pekara ,i slasticarna?!
Drzava je propala, i to bas danas...
Vi pre par dana niste podrzali Srbij u UNESCU, a Srbi vec danas odaju postu u Srebrenici. Toliko o tome da su Srbi zli, a da ste vi dobri. Vi ste dobri samo za mesanje maltera.
sa tako is komplexiranim narodom kao sto su -srbi-je tesko ili nemoguce naci dogovor ili pozitivno usaglasavanje
Uz ovaj cirkus ide jedino pjesma Šaban Šaulića "Pruži ruku pomirenja"....riječi pjesme sve govore...
Castitam delegaciji R.Srbije na ovoj "dobronamjernoj" posjeti!? Mozda dolaze bolji dani za balkanski region, vrijeme ce pokazati svacije dobre ili lose namjere. Al jos zadugo ce vrijediti pravilo: "opreza nikad dosta", barem kod nas u BiH. Dodik bi onom kilom zlata platio da nije morao doci danas u Srebrenicu, jos ako se morao pokloniti na mezarju zrtava.
Još kad bi se izbrisao sa karata prefiks Bosansko,Srpsko,Hrvatsko,nek se bosna zove unija tri naroda..I da nikog ne vrijeđa naziv Republika srpska..Nastala na kostima nevinih ljudi.
nekako nemogu da ih gledam, a posebno riđobradog, jer koliko se sjećam trebala je biti jedinstvena, nezavisna, cjelovita itd, a i prestalo se davno boriti za takvu KO DA JE NEKO NEKOGA PREVARIO
Šta imate vidjeti u Srebrenici?
Vidi Vucicu zamisljenog pogleda negdje u visinu, vidi da je Srebrenica propala ko je stigao pobjegao je ko nije pod zemljom je i misli u sebi "Pa dobar smo posao obavili"... znam te Vuckooo, takvi ko ti se ne mjenjaju...
joooj faca, hocu da povratim
Hahahahaha,gdje je munira zvana brk?Ona je malo utanjila sa donacijama,dzipcic od 3000 kubika trazi corbe.Ajde pogurajte brkatu damu.
Bakire cemu se keseris picqa ti materina bezobrazna..