Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Braćo pravi muslimani i pravi pravoslavci, kao katolik da vam kažem, ona "misa" za koljače ne vrijedi.
Hrvati i Srbi se takmice .. ko ce vise teritorije zauzeti u Hagu".
molim da se banuje ovo pseto fašističko sa nickom "milo djukanović "
hapsite fasiste pogan jedna maloumna...
Ma gle ti licemjernih bosnjaka kako pizde na komentarima xD xD xD p.s. od Hrvatske mozete dobit samo Qurcem u celo haha
Ovdje ne vjerujem da će biti teških presuda, jednostavno jer je takva politika. Nema pritisaka iz Sarajeva, čime su Mostarci i drugi stradalnici izdani.
Svakako i dane i noci provoditi po onim brdima oko onih betonskoh krizeva i traziti gospu oko Medzugorja gdje sakrila pa nece da se javi
Bice kao i sa Mladicem i Karadzicem sto je moguce niza presuda, tek toliko da se zadovolji "pravda" jer su , za boga miloga "samo" muslimani u pitanju, inace bi presuda bila drugacija 😉😉.
Ko god hoce neka vjeruje, ali ce se ubrzo razuvjeriti, jer sve ide svojim tokom. Prvo presude, pa slijede ultimatumi Srbiji i Hrvatskoj i ukidanje torova RS-a i ideje o Heceg Bosni i promijena izbornog zakona na osnovama gradjanskog ustava. Da najzad ovo postane normalna EU zemlja. I uzdravlje.
Jedva cekam kmecanje ustasa, napravit cu kahvu i sa merakom cu citat kako su ugrozeni haha
Ne vrijedi nastavljati sa pozicije mrznje i zla u fasistickoj izvedbi Heceg Bosne na kojoj nastavljaju Kolinda i Covic praveci uzaludno razne kombinacije, koje svijet osudjuje. Od toga nejma nista i to treba neodlozno napustiti. Sva ova postojeca medjunacionalna mrznja je uvezena iz Hrvatske, jer u prvom redu da bi se ostvario neki rezultat, prvo i osnovno je organizacija i vristeca propaganda o ugrozenosti od drugih u ovom slucaju u krivici bosnjaka za sve. A Bosna nije napala Hrvatsku.
hajmo klix objavite da je Madagaskar priznao Kosovo , kmečanje đikana nije na nivou, nema dovolno decibela ...
Nikad ovde mira dok ISTINA ne pobjedi, ali sto je najgore svak ima svoju istinu i pravdu.
Pa preko Hrvatske je sve dolazilo za ARBIH cak i mudzosi, a i izbjeglice iz BIH isli u Hrvatsku. Realno.....
Nakon nekih neslaganja sa HDZ-ovim stavovima, glavni odbor SDA je izabrao dobar nacin da priblizi stavove time da skolu u Dobrosevicima nazove po Mustafi Busaldjicu u namjeri da podijeli dio odgovornosti NDH za Jasenovac i ostala stratista.
Jeste li zvali papagaja Ninu Raspudica??Kako tako glup frajer moze biti profesor??
Sve ove provokacije i gluposti kao i nekakve molitve za svoje optuzenike koje preduzimaju Kolinda i Covic zarad predizbornih ciljeva iako im je jasno da ce time isprovocirati i haski sud i optuzenicima otezati slucaj.
U medjunarodnim okvirima smo mi sitna buranija, zato i ne mozemo puno uticati na desavanja oko nas. Svi mi znamo da je HDZ planirao podjelu BH, samo se sad neki prave ludi. Mi obicni ljudi mozemo uticati na to da ne kupujemo proizvode hrvatskih firmi, da izbjegavamo Konzum, Merkator, INU, Zvecevo, Kras, sokove Juicy, Sarajevski kiseljak i mnoge druge koji su u vlasnistvu HDZ lopova.
Neki misle da je Violeta "domaca fabrika", a nije, nego je nastala u Grudama gdje je osnovana takozvana herceg-bosna novcem HDZ-a pokradenim od gradjana BiH. Dalje, Bosna Sunce Osiguranje je isto u vlasnitvu HDZ-a, kladionice skoro 95%
Ne kupujuci i ne odlazeci u njihove kladionice se mozete najbolje boriti protiv tih ratnih zlocinaca. Tako sto se prepucavate po Klixu nema nista od toga. Konkretno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A gdje su sad komentari o zlim ateistima, o komunjarama, i aktivistima? Kako se niko pametan ne nadje pa ne prokomentira kako uvijek vjernicka stoka podrzava koljace, masovne ubice i silovatelje? Vjerski merhametluk, pa se podrzavaju monstrumi i jos im se mise posvecuju i hutbe - bilo da je HVO u pitanju, VRS, ili Armija (guglaj Grabovicu, Sefera i ritualno nabijanje na kolac). SFSN
...komentar ti je odličan i poučan