Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poznato je da niko iz familije Sipović nije dobre glave.
slažemm se ali nije daleko od istine, kriminal i cvate zahvaljujući advokatima
neviđena budala...
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Da mu vidite sina ko derpas to svaki dan storiji fol tozla u kancelariji , naku*cen do bola ko i babo mu bezveznjaci, 10 godina studirao ahahahah Amar Sipovic pregledajte
seljak prije a i SaDA
onaj jedan seljak Sipović samo džecu čini, ne vadi ga nikako. Ja ik devetero izbrojak.
Ne poznaješ gospodina Z.S. a sebi dozvoljavaš da ga olajavaš i pričaš gluposti. Koliko se puta ženio i koliko ima djece to je prije svega njegova stvar. On je jedan odgovoran roditelj koji vodi računa o cijeloj porodici i svojoj djeci. Dipl. inžinjer građegvine je preko 30 godina, sportista i trener karatea, ljubitelj sevdalinke i pjevač koji je bezbroj puta za razliku od nekih učestvovao u humanitarnim akcijama. Stidi se.
Notorna seljacina sipovic
Čitavo sarajevo je korumpirano!!
Čim neki insajder propjeva o korupciji ostali horski zakmeče.Kme,ma neee,mi smo čestiti i pošteni.Nismo mi zli,to su tamo neki drugi,kmeeee.
A Omar mjesecar koji brani po službenoj dužnosti i mlati lovu je baš primjer i uzor 😉
Covjek je upravu, advokati, sudije i tuzioci su lopovi, te djelatnosti treba raspustiti a primiti novi kadar koji ce posteno suditi, tuziti i braniti.
a to sto si nabacio farbu na kosu stari