Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako želiš uništiti kulturu jednog naroda, uništi mu obrazovanje. Reče neko pametan.
Ako imas jako malo kulture, da ne kazem skoro nikakve onda obrazovanje unistis sam...
internet je omogućio svakom pristup kompletnom ljudskom znanju, samo treba zagrijati stolicu i učiti.
Cuj Nermin Sarajlic, ovog bi prvo trebalo procesuirati za kradju racunara na ETF-u u Tuzli nekad poslije rata, medjutim doticni je dobio jos bolju poziciju, i u sustini to ti je nasa drzava, njen sistem i ustavnopravni-poredak... kradi, jer postenje je za sirotinju xD
@garfieldX pa preduslov da budes izabran za prorektora je da si nesto ukro sa untz, inace ispadas odma sa konkursa
@garfieldX Pozdrav Može li više detalja o tome što pričaš? Prof. Nermin Sarajlić mi je bio profesor na prvoj godini studija, i ostavio je pozitivan utisak na mene kao predavač i čovjek. Iz tog razloga mi je čudno to što pišeš. Lp
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hadzigrahicka o svom ugledu,licnosti i doktorskoj tituli s recenicom "koliko para toliko muzike".Upucenoj meni kao pacijentu, vise nego dovoljno je rekla.Ali hadzigrahicke,njenih korijena i slicnih njoj je svakog dana sve vise na UKC.Kad se odlucite za medicinu dragi ljudi prvo protumacite sta znaci Hipokratova zakletva.I kome i cemu sluzite. A ne strankama i svome dzepu :)
Rektorica ce uci u istoriju Univerziteta u Tuzli kao jedna od najgorih osoba koja je obavljala ovu duznost. Univerzitet je u rasulu cak joj i za prodekane trebalo 2.5 godine. Ko joj udje u kancelariju jasno mu bude ko je i sta je.
Selam iz njemack3.
Ovaj Sarajlic proje dodje na FF i svako predavanje pocinje sa "Kod nas na elektrotehnici se ovo radi puno kompleksnije ali kod Vas na odsjeku Informatike radimo dosta jednostavnije"
Sada će SDA poništiti ovaj izbor jer nije Seka potpussla i imrnovsla svoje kadrove
Dino Konaković sam sebe snimao i objavio snimak
Što su simpatični..!
Hadžipasuljević