Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E hajd esad kada se ovaj premier potrudio da pomogne ovom preduzecu neka neko ustanovi krivce koje su isto doveli do ovoga!! Dobro je da ima vakvi politicara pa da se hoce malo i potruditi oko ovih preduzeca koja mogu poslovati pozitivno!!
Naći krivce je sasvim lako, uzmu se podaci o sazivima Upranih ili Nadzornih odbora proteklih godina, a naravno zna se ko je vršio imenovanja tj. ko je vedrio i oblačio FBiH godimama unazad i BINGO! Odgovor se sam nameće = SDA tj. sposobni kadrovi pomenute stranke!
Problemi u svim preduzecima su nastali, kad je SDA pocela da o njima vodi racuna... Zato se sad moraju krpati rupe kako god se moze, jer samo tako se mogu spasiti preduzeca...
Dosad najbolja vlada je sa Nikšićem,mada može to mnogo mnogo bolje,ali dosad je u odnosu na prethodne znatno bolja
Dajte mu ga, posudite mu ga.
Sve pohvale za rad ovog velikog covjeka,naseg najboljeg do sad Premijera,ovaj covjek radi svoj posao i zeli dobro ovj zemlji i nasem narodu,bilo ko da kaze nesto na ovog covjeka je jadan..
Ovakve poteze ja zovem PATRIOTIZMOM!!! Moto je naći rješenje i ne ostavljati radnike na cjedilu! Lijepo je znati da i u FBiH postoje ljudi čiji su prioriteti fabrike i radnici!
Rad ovog covjeka je za svaku pohvalu,pa svi sad kucaju na njegova vrata,svi ovi koji su os strane SDA mafije pokradeni,treba znati i moci popraviti sve sto su bjednici unistavali 20 godina..
Premijeru svaka ti cast rjesavas probleme koje nam je SDA napravila,oni su nase firem unistavali 18 godina,pa sad treba te rupe krpiti.Ti si premijeru vise uradio u toku svog mandata,nego svi dosadasnji premijeri zajedno.
Svaki napor da se spasi jedno preduzeće i njegovi radnici je za pohvalu, uvijek ima dežurnih dušebrižnika koji su tu da bi popljuvali sve što radi Vlada FBiH ali na žačost takvih realnost je da je ovo Vlada na čelu s Premijerom Nikšićem pokazala daleko najviše interesa za realni sektor!
Makara neko u ovoj zemlji pokusava nesto uciniti, Niksicu svaka cast, bolje se zaduziti nego pustiti da preduzeca propadaju
niksic mora da krpi rupe koje su ostale iza dugogodisnjih pljackasa i kriminalaca koji su vodili preduzeca u ovoj drzavi cc
Svaka cast premijeru Niksicu... Covjek se bori da nadje rjesenja i da pomogne svima preduzecima, ovo je jod jedan dokaz... Covjek definitivno najbolje radi svoj posao...
E moj Niksicu,ti moras da vracas u zivot ona preduzeca koja je kriminalna SDA unistavala godinama,pa se ovi iz Unis Pretisa tek sada sjetili da traze svoja prava,a nesto su sutili i pravili se ludi svih ovih ranijih godina dok su premijeri iz SDA radili sta im je volja i dok su unistavali privredu F Bih.
I za ovo velike zasluge idu premieru Niksicu.kako kad neki politicar hoce da rjesi stvar to brzo i ucini..svaka cast!!