Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da. Bojana Krišto!
Pa, gospodo iz HDZ - a, šta imate reči. poslije nedjela vaših batinaša? Hoćete li tako protiv hrvatskog puka ( većine) koja neće da misli kao vi? I vaša je svijeća dogorjela! Ipak će biti na kraju, narod prazna stomaka i pune glave, će se pitati.!
Imaš li kakav dokaz za ovo gore?
Josip Milić ima jezik bridak kao sablja.Slušao sam ga,i svaka "kolac vuče",al' je svaka na mjestu.Međutim,prošli petak ga zatvoriše,danas pretukoše.Sistem nam je nažalost takav.Neće da zaštititi pojedinca koji ima vlastito mišljenje,a koje se kosi s onim od mišljenja moćnika
a evo ipak pročitah....ljubu i čovića privesti na ispitivanje
lijeno mi čitat.....ali šta kaže ljubo na ovo?
hdz sda i ostala bagra ovako nasilje vec godinama organizira, a to nikad da zavrsi u vijestima,,plati policiji..plati novinaru..i palicom po glavi onom ko progovori......a nazalost narod vise podrzaje nasilje onom ko ih brani nego nasilje na institucije koje pljackaju ..jbg 'u ratu smo branili sad nam djeca sve zapalise' ..POGINI!
Fasisticki hdz ce pokusati sva kao sto ovi kazu u textu i likvidaciom da bi zadrzali vlast to je ta suskova struja koja je ubila i Blaza Kraljevica patriotu BIH devdesetih koji je bio protiv rata izmedju BIH i suskove fasisticke elite zvane herceg bosna..