Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da bi se raspala na tri dijela.Pa svako svojem ide mada je bilo u prošlom ratu i suprotnih primjera(Bogić,Divljak i kompanija).
Cro Boss popij caj on kamilice i smiri se. Pojesce te kiselina od silne mrznje. Zalosno je to sto je bilo u Bugojnu, a zalsonoje takodje ono sto je bilo u Mostaru. Ko je profitirao od svega toga? Razmisli malo. _______________ Sto se tice izjave, dane ce biti rata, molim boga da ima istine u njoj. Samo da ne buide kao sa onom Alijinom: nebojte se nece biti rata. Fulo je totalno.
Da dodam, bio bi to blitzkrieg:) Zna to i Selmo vrlo dobro i potajno se nada:)
se mene tice, jer ovog puta imam osjecaj da bi malo mjenjali uloge....mislim da bi ja ovaj put bio agresor. I moj fildzan bi postao sinija:)
@commi Čuj, ovo podneblje je stvoreno za \"mrznjicu\". Dosta vlage, mnogo prirodnog gnojiva i najbitniji sastojak, ono bez cega mrznja tesko uspijeva - KRV-ljudska, gusta i topla
Selmo, turčine, odgovoran si za ratne zločine nad zarobljenim Hrvatima u Bugojnu. Samo u ovakvim banana državicama ratni zločinac može biti ministar obrane. A ukoliko bi se zaratilo, pa to je više nego jasno svima da bi se OS PiH raspale na 3 dijela u roku 3 minute. Turčine, gledam te prije par dana kako izbjegavaš odgovoriti na direktno pitanje kako su ustrojene 3 pukovnije OS PIH - na nacionalnom principu, naravno, samo ne bi ti to priznao...
yebem li ti majku i dijete admine za onaj blokirani komentar. djubre cigansko pokvareno
Cikoticu, pravis li se lud ili si potpuno blesav? Pjevas o ljubavi medu Srbima, Hrvatima i Bosnjacima. Shvati, poslije svega i dok ubica Ratko hoda, nikad je nece biti. Primas dobru platu za baljezganje.
Vjerovatno nas čeka još dublja ekonomska kriza čim počinju sa ovim pričama. Nema rata zbog NATO-a. Ako i bude onda će to biti Američko - Ruski, i opet nema brige. A i da bude, Bošnjaci i Hercegovci imaju kapaciteta za pobjedu. Budimo realni :D Jedino se pitam hoće li se dijaspora vratiti kući ako se zarati ili će vas još pobjeći van?
A moj Selmo raspala bi se ta vojska odmah da Dodik zakurla sukobe.