Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smece od naroda zato ih niko i ne voli !
Izvolite u programu ste
halo,halo baba!!!! morem li ziv u program!? alo baba!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovi Jevreji su sjebali svijet. Oni su uvijek iza skoro svih problema. Od ekonomije do ratova, uvijek njihovih igraci umjesani.
Nikad necu razumijeti ljude, toliki ratovi, borbe i sve to zbog toga ko je kakve vjere i slično. Meni nikad nije bitno dal' je neko Hrvat,Srbin ili Musliman, već koliko je dobar čovjek/prijatelj... Ali to je samo dokaz koliko je religija jaka i koliko je zavladala svijetom. Meni je zao sto se sve ovo dešava, da bogdom možemo svi biti složni, ne obaziruci se na to ko je kakav, koje je vjere...
Etnicki ocistili cjelu zapadnu obalu,srusili Palestinske kuce,oteli im imovinu pa izgradili apartmane Francuzima da mogu suncati g*zice. dok se zapad pravi slijep i gluh .Bem te pravdo!
Koji barbarizam
Hebem vam mater nehumanu, poganu!!!
Ima li iko odgovor,zasto niko iz palestine ne imigrira,dodze u europu ?
Slican zakljucak imamo . Jer,ovi imigranti su 2010 godine protestovali,trazili smjenu asada,mudjahedini dosli,napravili islamsku drzavu a ovi sad pobjegli . Ne kontam. A palestini niko ne pomaze osim Allaha !
https://goo.gl/FTJCKy
ti si virus cetaljcicu
ma ti si djubre jedno smrdljivo ... cetaljsko
Zato smo ih barem u kosarci poderali a uzet cemo im aBd i plasman za EURO 2016!
Izivljavanje Izraela nad Palestincima pred ocima cijelog svijeta. Brought to you by the US government.
ma nece to dozvoliti braca Turska i Saudijska arabija,..hihi
jevreji su postali mnogo veci nacisti i fasisti od hitlerovih
Kakva nepravda da te srce zaboli...
djubrad nesto kao cetnici
Gjde je ta američka sila koja ulazi u arapske zemlje i 'pomaže im', da uđe u Izrael i razori ga, kao Libiju, Irak, Siriju, Jemen... Pu!
Evo Amerima prilike da intervenisu u ime zastite prava ljudi i sirenja demokratije,zaustavljanja nasilja nad nekim narodom kao sto to uspjesno cine u Libiji,Egiptu,Iraku a o Siriji da ne govorim..