Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UN bi prvo trebao da preispita prava zena svojih uposlenica. Naime, uposlenice UNa imaju pravo na samo 16 sedmicA ili 4 mjeseca porodiljskog, a ako su tek uposlene, ne smiju zatrudniti u prvoj godini ugovora
kakva prava? više ih ima životinja.ali šta radit.sve je gore i gore dok se ne iseli svaki radni sposobni.starci poumru Šmit pomno prati kako će da izbaci SDA (Bošnjake)iz svake vlasti da nebu ugrozili HDZ.e sad mi nemamo legitimnog predstavnika zato što ga ukrao šmit..sda najviše glasova i opet neće da koaliranju sa njima glas naroda se mora poštovati,Šnite
Ona prava koje je SDA ukinula rušeći pravnu državu gdje neko može ubiti čovjeka u Sarajevu i onda da se čitav lanac, od policije, tužilaštva, sudstva, zdravsta angažuje da se to zataška, gdje Branković kupuje stan po zakonu, gdje Zukiću konj izvrši samoubistvo 😂😂😂. Termavambemje kriminalnu.
Ovdje su zasticeni samo kriminalci i sorta koja ulazi u politiku zbog svoje licne koristi i uzivaju u privilegijama i velikim primanjima kao budzetski korisnici (citaj: paraziti) a ne da ne rade nista nego rade protiv ove zemlje i njenog boljitka, protiv opceg dobra i dobra gradjanja.
ma daaaaj... 😂😂😂
Prava postoje samo za sdaovce i nihovu kriminogenu korumpiranu vlast. Svi ostali će iseliti, to je neminovnost. Koga će onda pljačkati, svoje glasače?
UN..???? Pustili da nas ubijaju 4 godine bez prava na oruxje i sada ko oni se brinu za nasa prava... Pa ovo je CINICNO I DRSKO BEZOBRAZNO..!
Joj nemojte nam vi prosipati vasa ljudska prava. Ako hocete, ocistite sud, ako ne, idite molim vas..
UN je najveca institucija za uhlebljenje. Nebitna institucija koja je pokazala da se njihove rezolucije aposlutno ne postuju, a pogotovo od strana onih koji se najvise upinju da su najvece demokrate sveta.
Naslov kaze : Gradjani BiH...a ne da UN nesto tvrdi, a eto i da tvrdi, hoces da kazes da su u Bosni i Hercegovini garantovana individualna ljudska prava, prava pojedinca?
Ja govorim o instituciji koja je objavila ovo istrazivanje. Bilo ono tacno ili ne tacno, to uopste nije poenta moje price. Govorim o instituciji koja je izgubila svoju svrhu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Normalno da nisu zasticena, na silu me svi zele u tor gurnuti, na silu mi stite nacionalne interese, a za mene kao individuu ih prosto neka stvar zaboli. Samo si statisticki broj u jednom od torova, a ovce na to pristale
A UN nas je super stitio.”Zasticena zona Potocari Srebrenica” najveci pokolj i genocid nakon 2 svjetskog rata.Hvala UN sto ste nas stitili i mars u pm
Znas li koja su individualna prava?
Objasni tek kako je moguce da je bilo toliko pokolja srpskih glava iz zamisli zasticene zone zvana Srebrenica. Kakva je to paranormalna pojava. Izadjes iz zasticene zone u srpsko selo, pokoljes stanovnike i vratise se u zasticenu zonu. Za te pokolje ni dan danas niko nije odgovarao.
Pravo je pravo zdrava voda hrana je ljudska sloboda