Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je dolazila prijateljica u pola noći u pidžami i papučama, isprebijana, uplakana i izbezumljena, jer je njen muž (koji nikada u životu nije radio), bio nezadovoljan što se ona nije na vrijeme vratila od neke bogatašice, kod koje je peglala veš poslije redovnog posla, da bi zaradila dodatnu kintu da ih prehrani. Aj molim vas poredite to sa tučom tinejdžera i dokažite svoju inteligenciju!!!
I ima mnogo takvih zena koje su zlostavljane a cute zbog toga sto misle da nece biti shvacene i da je sramota se razvesti .To su najcesce zene koje nemaju podrsku porodice pa im zivot prolazi u paklu od braka.Strasno.
U potpunosti se slazem sa muskim komentatorima da je veliki broj muske populacije zrtva nasilja u porodici.Ucjenjivanje porodicom, djecom, opstankom braka zene prelaze sve granice tolerancije. Muskarci uglavnom cute i trpe zarad djece.Sramota ih je da pricaju o ovom problemu i vrlo mali broj potrazi profesionalni savjet ili pomoc.Da se to promjeni, broj muskih i zenskih zrtava bi bio tu i tamo skoro isti.
ne slažem se s tobom okice zelene. muškarci su mnogo gori od žena i svijet su skrojili prema sebi. ne kažem da nema istine u ovome što si napisala ali muškarci prevashodno čine nasilje prema ženama i općenito. barem je to tako na balkanu, u australija landu je možda drugačije.
Ne kazem ja da muskarci ne mogu da budu svinje prema zenama, ali ti kazem da toliko ima muskaraca koji su maltretirani od zena da nema razlike, osim sto je zensko pitanje vise aktuelno od muskog. Kod muske populacije je to jos uvijek jedan vid sramote, stida, ponizenja.
Kad bi naši "muškarci" i prema problemu nasilja nad ženama imali drugačiji stav, možda bi nas van BiH prestali zvati "zona sumraka".
Naravno, čast izuzecima, kojih je na ovom portalu mali broj
Nemaju nasi muskarci teskoca sa problemom nasilja nad zenama! Nasi muskarci imaju problem sa pojmom muskarac.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koliko sam puta čuo, kako muškarci imaju fobiju od one Tefalove tave, pogotovo ona s crvenom tačkom, oca mu ko je izmisli..
@dir.preduzeca Bojim se da ti emajl nije upao u oko.. :))
Ne podrzavam nikakav vid nasilja nad bilo kome.. Ali je ovaj clanak lose napisan... Prvo 100% svi ljudi u bilo kakvom obliku u svijetu bar jednom u životu dožive neku vrstu nasilja... Bio ti musko ili zensko... Kako je mene stara tukla kad bi donio rupu u teci gdije je bila 1... Trcao sam u wc prije kazne da stavim peskire da ne boli...
a 99 % muskaraca u svijetu dozivi neku vrstu nasilja
hahahaha e jbga sad
od koljevke pa do groba, putnice! fakat kad se dobro razmisli, nasilje za djecaka i muskarca je istorijski razvoj sam sto se ne prikazuje kao nasilje vec kao odrastanje i sastavni dio zivota!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)