Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda se kaze..CRKO,..KREPO,,,"umro" se kaze za ljude?!
crk'o, krep'o, lips'o, mandrkn'o. To su ti najbolji nazivi kad ''okinu'' spodobe tipa Zarića i svih ostalih ratnih zločinaca.
Da Bog da mu zemlja kosti izbacila
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I zlocinci umiru, zar ne? Hvala Bogu na toj pravdi da svi moraju umrijeti i poloziti racun na jedinom pravednom sudu
Hoce li biti sutra dan zalosti u Federaciji
Жapкo Дaбић.. što će klix objavljivat nije ratni genocidaš!?. ovaj je crko izvuko se sa ovog dunjaluka , tamo šta ga čeka jadna mu majka.
Hotel plaza je dobio ime po tome sto je bas imao plazu prilikom proslogodisnjih poplava. A sta reci nije zivot ovaj dug, nece biti vise vas. Mislili ste prezivjeti e nemoze ne da dragi Bog vise od onoga sto vam je sudjeno.
poserem ja njega
šuga ljudska!
krepo
Ovo je primjer svima koji su imali veze sa ubijanjem neduznih civila bez obzira kome pripadaju, sad gospodine Simo i ostale Sime valja ici na istinski pravi cisti sud u kojem nema veze, korupcije...a nekada ste mislili da ste svemoguci, vidis niste, svako ce odgovarati za svoje.
A vidi gornje slike; sabor stranke u biffeu "Kod dva Goluba"
jel sada opet treba biti dan žalosti u federaciji ili ..hahhahahaahhah
krepo krmak hajd bake oćel biti dan žalosti hebo li ti staru svoju mutavu i tako ste sve moralne vrjednosti okrenuli naopako
Ko ga jebe.
Zemlja mu kosti izbacila !!!!
Dakic , novozaposleni novinar na KLIX-u je deklarisani Karadzicev pristalica .Ocekujte brisanje postova koji se odnose na genocidne .
Krepalove jadni neka bas mi je milo
Bosnjaci bosnjaci pa i klix-u ima cetnika. Eto dosao je novi cetnik koji mrzi Sarajevo a voli ratne zlocince...