Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posljednji pozdrav mom prijatelju Mehmedu Drini Bilo mi je čast i zadovoljstvo provesti radni vijek sa tobom Bio si veliki čovjek
Covjek je bio pravi Bosanac iz jedne fine carsije kroz koju sam cesto prolazio, a koja se zove Gornji Vakuf i koja je postala simbol otpora HV-u 1993 godine. Znam da su ga Vakufljani pravo gotivili. Allah mu rahmetejle.
mislim da je i umro zbog smjene... smjeniše ga ko psa u februaru ove godine nakon toliko godina služenja firmi
bio si veliki čovjek za male ljude neka ti je vječni rahmet
Otisao je veliki covjek,humanista i izvanredan privrednik.I da nije otisao da mu je sad 50 godina neznam kako bi se nosio sa ovim sicilijancima.Pomagao je sve ljude.BIO JE SVJETSKI COVJEK,covjek sa vizijom za buducnost.Hvala mu na svemu.Radnici Hidrogradnje imaju cast sto su poznavali takvog covjeka.
Neka ti je vječni rahmet, Mehmede! Bilo mi je čast i zadovoljstvo što sam te lično poznavao. BiH je sigurno izgubila velikog privrednika i entuzijastu.
Nadjite smiraj srca svoga, jer mi bez Vas nikada necemo! Hvala Vam za sve od srca! Volimo Vas! Obitelj Proho
@Kifla Eh kifla, ne vrijedjaj pse, psi su plemenite zivotinje, a Brankovic je nesto neopisivo.
Stara garda lagano nestaje, a iza nje ostaje ovaj nesposobni sljam tipa onog psa Nedzada Brankovica i slicnih SDA balija koje ne vide dalje od mindera, koji polako ali sigurno rasturaju i razgradjuju sve sto je decenijama stvarano. Rahmet ti dusi, Mehmede! Bio si veliki covjek i veliki strucnjak!
Da ti Allah podari vjecni rahmet...
@072; upravo!
Steta. Jedan od rijetkih koji je bio covjek do kraja.