Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledajte dobro sliku i vidite li na kog lici?na hitlera,ma isti on samo mnogo LOJAVIJI!D.:)) BiH4EVER!
neki dan sam mu bio sa cerkom na kafi, dobra mala ali ima isti bubanj na ramenim kao on hahaha
Pozivamo sve poštene ljude, Bošnjake, Hrvate i Srbe da se učlane u SNSD Milorad Dodik - Kanton Sarajevo. Investicija u bolji život je okosnica našeg programa. Uskoro i u Tuzlanskom kantonu. Pozdrav.
ukinut genocidnu tvorevinu i mirna bosna herccegovine,a sto se tice ove svinske glavurde i njemu ce doc kraja kad bude iza resetaka.
I ja bih ponudio svog fesliju. Evo, dace i Nazif Gljiva svog...
@jack 30.10.2009. u 12:11 100% si u pravu...
Dodo je car! mozete mu ga samo ispuusit svi vi kojima ne izlazi iz glave. ja mogu da mislim koliko je on srecan i zadovoljan kad zna da ima tolike obozavaoce. sve dok vam bude toliko trn u oku i dok vam je opsesija njemu ce rejting i dalje da raste. primitivci zeleni mali...
vidi krmcine ,sam sebe mrzi pa sve ostale oko njega...on mora da se svako jutro prvo posvadja sa svojim jastukom pa tek onda sa ostalim svijetim:-))))
moguce je da je marketing na sa-x placen
DNS, SDS, PDP = Prcije mafijasa milorada dodika
stvarno ste sa dodikom i vise nego pretjerali, na televiziji ima svake sedmice svoj sou na 60 minuta, a na sarajevo-x-u dnevne vijesti...
dodo, ako nemas mikrofon evo ti jedan feslija...