Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati igraju prljavo, njihova obavještajna služba poslala je botove sa srpskim nickovima da se registruju i da negiraju genocid, ko lažno brane RS, i napadaju Bošnjake. Ne odgovara im zbližavanje odnosa sa Srbima tj. Savezom za promjene. Nemojte nasjedati. Nick Drinski je Hrvat iz Sarajeva, samo da znate.
@ThisIsSpartaaaaaaa Ma lakovjerni Bošnjaci su vjerovali da su im Hrvati prijatelji sve do prekjuče kad su širokobriježani snimili kako psuju Bosnu i pale bosansku zastavu. Toliko su slijepi kod očiju. Hrvati namjerno preusmjeravaju pažnju Bošnjaka na Srbe, a veći su dušmani od Srba.
@Simeon33 Glup si ti jer Čović je davno odustao od RS. Pa on i Dodik su odlični partneri. Ja mislim da je SDS mnogo konstruktivniji i državotvorniji partner od HDZ-a, i Bošnjaci i Srbi kao dva većinska naroda trebaju težiti ka normalizaciji odnosa. Hrvati su pali ispod 400 hiljada i idu na rušenje institucija, blaćenje države, lobiranje protiv nje, krađa imovine i sl. Očajni su. Srbi su stabilniji i u našem interesu je da sa njima ispeglamo odnose i pozabavimo se Hrvatima.