Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podržavam 👍
Jel ovo moguće ,segmedina da nešto napokon radi ,godinama smo imali priliku da je gledamo kako zabaci prst na obraz i šatro mudro se smjehulji.
Ovakva inicijativa NIKAD ne bi dosla od SDA lopova! Imali su vremena i da dokazu da im ovakvo nesto nikada nije niti ce pasti na pamet. Sta je samo dobroga uradila sestorka u godina dana ovi nisu ni za 25. Samo naprijed gurajte stvari koje su za one najosjetljive vazne pa da se maknu lica bolesne djece sa portala gdje im se skupljaju pare. Sto svi moraju znati i da je to dijete bolesno? Sva prava su im oduzeta!!!
Haha ublehaša ovih. Stvarno su za price. Narode ugodna vecer !
Pa dokle više sa ovom propagandom od SDP. Pa narod vas je davno pročitao. Kako vas n7je sramota. Bili ste u vlasti 4 god i šta ste za mandata učinili...da potpuno ste ukinuli dječiji dodatak. Da ukinuli ste dječiji dodatak. A sad kao vi pričate nešto.. Da djeca moraju imati ali zašto niste to vi uradili.
Nigdje Segmedina ne spominje kako ona za sve trazi stelu,pa i za stomatologiju.Vazda trazi nalaze bez uputnice i slicne stele.Klosarka.Niko je smisliti ne moze.Ona se ne brine ni o svojoj djeci a kamoli tudjoj.
O čemu vi pričate? Pa nemaju je ni oni koji plaćaju osiguranje!!!
MENI JE CAK ns OZBILJNIA STRANKA OD sdp-a!!! SVE IMA GRANICE, SAMO IDIOTIZAM JE NEMA
Ovaj SDP više ne zna šta će,ispuhali pa sad nastoje neke jeftine poene.Prije Novalića premier je bio Nikšić,što nije uveo besplatno liječenje..nije to davno bilo
Sva djeca i imaju besplatnu zdravstvenu zastitu, samo ne ona ciji roditelj pistoljima prijeti doktorima.
pa zar nemaju ? Za vrijeme jugosalvije ,, mraka i dikatature ,, i druga Tita svi su imali zdravsteveno osiguranje . Ako ste npr bili iz zenice, Kikinde , pristine i imali tesku bolest - ne daj boze - mogli ste da birate : Klinicki Centar Ljubljana , VMA Beograd , Zagreb , ili Sarajevo . ili Skoplje Sve je bilo po zelji . Ljubljana je bila najbolja.
ja se samo pitam sta ce ova hajta srna u politici i skupstini, fuj najveci odron koji znam, fuj fuj, nekom je oduzela koru hljeba.
Super inicijativa. Samo koliko je iskrena jer dolazi od lešinarske stranke. Sva njihova djelovanja se svode na čučanju na truplu posrnulog, još ako je posrnuli na vlasti, onda još bolje.
Podrska.
Koji licemjeri boze sacuvaj, na djeci malo poena da uberu, onako bas ofirno cim se fotelja zaljuljala...
@DvaMorica to uporno govorim.
Koja ublehaština?! Zdravstvena zaštita je garantirana Ustavom,poveljama o pravima djeteta i u čemu je sad problem? Postoji li neki podatak o broju djece koja nemaju zdravstveno osiguranje? Koliko djece zbog te činjenice nije lijeceno? Koje su posljedice? 🙄
Zašto je Segmedina na ulici umjesto da priprema i predlaže izmjenu zakona tamo gdje je plaćamo da sjedi? I opet pitam, koliko je to neosigurne djece?