Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro ste se sjetili, kreteni jedni. krateri od metar upali u asfalt. Koliko vam je trebalo da shvatite da treba uraditi tu ulicu? Još kad bi se sjetili i ulicu Halida Kajtaza, ali tu je drugi genijalac nadlezan, Dzo Kol
I na ovom će se općinskom projektu kompromitovani KOS-ovac i tender efendija, poznatiji kao 10 posto Nedžad Ajnadžić ugraditi i oteti budžetski novac. Bahati papak iz sela Kukavice, nastavlja pustošiti novac poreznih obveznika i razvaljivati za lopove SDA-ovce općinu deset puta važniju od drugih.
Evo ti minusa sada jer smaras vise pokusavajuci nabijati pluseve pricom protiv SDA...
Ulica je već jednom rekonstruisana i sad se opet to radi, jer se neko treba eastaliti preko građaba, tj. poreskih obveznika. Tako da se opet očekuje loš kvalitet radova i asfalta.
Ne vjerujem, ako budu radili ulicu oni koji su radili novu biciklističku stazu na Ciglanama bit će kvalitetna ulica, a još su izbori uskoro dakle trebalo bi biti kvalitetno.
Ja ne zelim ovaj clanak da komentarisem nego zelim samo da vam obratim paznju na sliku u ovome clanku, iako moj komentar nema neku povezanosti s clankom ali slika cini svoje. Nadite gresku na ovoj slici...mogu vam i malo pomoc. Glavni akteri na ovoj slici su dva pjesaka na ulici i jedno policijsko auto na trotuaru!
Da se psi nisu lezerno parkirali i vjerovatno otišli na pitu kod Dervoza, ne bi ni tete morale po ulici hodati
KOSovac iz sela Kukavice kod Rogatice opet uzima 10%
Također, očekuje se krađa 2 cm asfalta umjesto dosadašnjih 5 cm jer je izborna godina ipak.
stanari u navedenoj ulici ne zaslužuju bolje pošto su i sami poznati po lopovlucima i kriminalu.
I na ovom će se općinskom projektu kompromitovani KOS-ovac i tender efendija, poznatiji kao 10 posto Nedžad Ajnadžić ugraditi i oteti budžetski novac. Bahati papak iz sela Kukavice nastavlja pustošiti novac poreznih obveznika i razvaljivati za lopove SDA-ovce općinu deset puta važniju od drugih.