Komentari (433)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi im glava?!! hahahahahahahahaha
@Hamarm sasvim razumljivo, nenaspavane, ljulja ih vremenska razlika :-)
Daj ba ne budite vise dosadni sa njima. Ima li ista pametnije da se napise osim ovoga....dva dana one top tema, a nidje veze..
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Hajte kući. Isramotiste nas.
cvijanovic :D samo prezime sve govori haha
Džaba !
A gde je tu pečat?
Pa koga boli patka, glupi Bosnjo? Nemaš 'leba da jedeš, al je ova vest bitna. Kuku vama.
@xxlenaxx željko....kralju....
Premijerka moža obaviti "važne" razgovore samo sa administracijom Donalda Ducka i Disney studijem
hahahahah
Kompletne troskove odlaska ce da plati Srpska imigracija u Americi cije su gosce gospodja Cvijanovic i Dodik.Dobile su pozivnicu da prisustvuju inauguraciji i posjete gradove u kojima je puno Srba.Uz sve to skupljen je ogroman novac za RS
preko oglasa otisla.haha
Dok narod nema vode, jedan od direktora Vodovoda i kanalizacije Karamustafic Rasid (inace clan SDA) vozi novi sluzbeni dzip Toyota RAV i to u privatne svrhe vodeci svoju djecu svaki dan na skijanje,a poznato nam je da je ViK dobio novac za popravak vodov.instalacija. A zbog tih popravki mi imamo redukciju svaki dan!!!!
o cemu ti na ovoj temi?! Ovdje su majke mi svi ludi
Pa sta je cudno tu...vlasi su to naucili taktiku od srba koji su se tako uvlacili u s* rimljanima pa dobise parcele u raskoji i nevratise se na svoje karpate..tako su se uvlacili u s* turcima pa im turci dadose autonomiju u otomanskom carstvu..tako su se uvlacili i nacistima pa nijedna bomba ne pade na beograd i sad sta vas cudi sto se uvlace trampu..nije sigurno zato sto ga vole. Cudno samo da nisu kakvu zgodnu ribu poslali trampu...da manipulise pi*om kao roksana kod sultana
Do kad misle lagat svoj narod ? Mada su i ovi nasi isti ko i oni .
Ono lice koje napraviš kad se moraš slikat a nije ti uopšte do slikanja
Nit' je ona pozvana na inauguraciju, nit' je razgovarala s nekim zvaničnicima, ali...hajd' ti to objasni zadojenim nacionalistima, to je sizifovski posao!
Ovo treba poslati na neki Late Night Show ili Saturday Night Live da se cijeli svijet nasmije
A jesu žene ružne!!!!!!!!!!......strahota.....