Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zenica prelijep grad, uredjen fantastično, nema semafora, nije prljav, lijepo orjentisan, prelijepi pogledi s okolnih brda, e sad ljepota je u oku posmatrača. S moje tačke gledišta je lijepa. Lijepo se pojesti u Almy ima, hrana ukusna, dobri kolači u Evropi (ljepši meni nego u Mimozi). Ne živim tamo ali volim otići tamo. Lijepo se osjećam. Ne znam kakvi su ljudi, zbog njih i ne idem. Obično idem tamo gdje je meni lijepo ;)
kad mi muslimani pocnemo naseljavat cajdras.... samo jos malo dok ovig hrvatskog zivlja pomre i raseli se....
Glavna cesta u Čajdrašu nije sanirana, put se raspada Zenica kako je dobila status grada, samo ulaže u čaršiju a lokalna samouprava nula bodova. Najbolje riješenje je kao u Hrvatskoj grad podijeliti na općine.
to Čajdraš ima sporednu cestu ?? Znam ja tebe ti bi da Čajdraš postane hrvatska enklava u srcu BiH pa da ti Karamarko kad god su izbori napravi cestu i česmu
ja bi da nas pripoje Vitezu i SBK gdje Hrvati značajnu ulogu. Ako su Srbi u Kupresu dobili Kupres RS ili Bošnjaci u Doboju - Doboj Jug zašto se nama Hrvatima ne ugađa?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dic kreidit 5 milijardi KM i sve ceste odmah izgradit kroz cijelu BiH, sve u roku 3 godine. Zaposlolo bi se direktno 30.000 ljudi.