Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je od popuštanja mjera
MRš!!!! Ebla vam kurona sve zivo vise. Popustite narod viseeee. Pa gdje su ti silni grobovi od ovijeh sto pomrijeseee???? Narode ne nasijedajte na ovu podvalu!!! Eto sad odjednom samo problem korona...a mi imamo hiljade problema. Problem je sto zdrave ljude saljete kucama i ljudi ostaju bez posla. Ma mrs vise!
Korona prestaje 01.06.2020 bit cemo obavijesteni na vrijeme kada pocne drugi talas zaraze.
Ako je 80 radnika u prosjeku po 4 clana porodicu = 320 potencijalno novozarazenih... Bice ovo veselo
Sve je ovo dijaspora kriva
@Dino Z zaprdi ti dijaspora
Selam Tesnju,jednoj od najrazvijenijih opstina u BH,jedini grad u BH koji nema opoziciju,tamo SDA vlada od 1990-e.Opozicija vise nanosi stete BH,nego svi napadaci na BH u proteklom periodu...
ZDK je dosada sve stavio pod kontrolu, vjerujem da će i ovo. 💪🇧🇦
Nije ovo jos gotovo, treba se cuvati!