Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebes to kad svaka shusha moze ucjenjivat grad sa svojom kolibom....
hebeš to što ako ne ucjenjuješ imovina ti ode za džabe, kuća je mnogo starija od Bosmal centra i potrebe za rasterećenjem saobraćaja koje nikada ne bi bilo da nije rata bilo. Volim što se gradi, sve je to fino i lijepo ali zar sve mora preko leđa onih koji su sve dobro i loše u ovom gradu doživjeli? Kome se gradi ono zlo na čengić vili? Pita li se iko treba li tom narodu zelena površina?
Fazon je sto to nije bila ni kuca ni "objekat", vec obicna stracara od par dasaka i ruglo kojem nije uopce mjesto pored onakve zgrade, a ne jos da blokira spajanje ulica. Ponosni vlasnik je vjerovatno sanjao o nekim nerealnim ciframa za takvu nesto, kad je ugledao kakva zgrada se izgradila par metara od tog njegovog "objekta".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobro je da nije zasmetao Bosmal :)))!
Daj molim vas pišite malo o tome što svi mediji u regiji pišu kako Arapi pokupovaše svu zemlju oko Sarajeva.
Nova trasa za tranzit.
Nova trasa za tranzit.
Koji kriminal i pranje para, pa ovdje guzve nikad nema. Bolje da su napravili kakav parking za stanare ali tu nema ekonomske racunice. Fuj odrone od drzave.
Hrasno je krasno :)
Sad kad "udare" semafor ima da se iz Hrasnog izlazi satima na opste zadovoljstvo stanovnika ovog naselja.
Nekada se ovuda sankalo...
"čudo od mahale", što reče Bregović...
Ova naselja nisu nikad bila Mahale niti će biti...zna se šta su mahale, u starom dijelu grada i centru...sad hoće nazor da budu wannabe mahalci sa Ilidže, Otoke, Vogošće itd...ne može nazor!
Bregović je za cijelo Sarajevo rekao "čudo od mahale", dakle u pitanju je mentalitet, a ne geografija...
Konačno.