Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li ce se sjetiti da, kad se vec sve kopa, postave novu infrastrukturu za vodovod??? Kad ve cimas iskopane kanale, pa polozi cijevi za vodu, ooo tiii papče iz vodovoda. 26,5 puta ce te manje kostati. Ili ce to, kako kod nas biva, postaviti 6 mjeseci nakon zavrsetka radova. Ha zavrse asfalt, odmah pocnu kopati po njemu.
Pekara As dobi džaba reklamu :)
Joj ovih ljubomornih pitara. Sta vas boli qrac sta ce biti.sa nasim.stadionom? Idite na gradski stadion, platite kiriu i.sutite, podstanari! Kako ste samo dosadni sa pracenjem Zelje. Vise vi komentarisete Zelju nego mi sami. To je ono kad ti.se treba svidja, a ona te ignorise, pa ti kazes joj jest odvratna, ruzna, fuj...a navece pod jorganom drkas na nju.
Na istrukcije kod Nacelnika Hadzibajrica i Efendica !
I treba. Samo gradite. Svaka vijest o nekoj izgradnji novog puta u BiH samim tim i u Sarajevu, je pozitivna i treba je podsticati. Bolji putevi ergo vise investicija.
Sve pišete a niko da napiše da će uzeti prilaz stadionu Grbavice! Naviojači šute, uprva šuti a valst se piša po narodu. http://postimg.org/image/8sspjqnft/
Longitudinale ......jel' ovo na jeziku srpskog, hrvatskog ili bosnjackog naroda???
A gdje ce napraviti novu zgradu za stanare?? Joj blago stanarima imace sve glanc novo.
Bosna radi Saraj'vo se gradi. Al neka će ove ceste već jednom riješit, da ga možemo lakše zaobić kad idemo na more mi sa sjevera :-P
Bosanska zavist! Nema gore.
:-D Nije to zavist već realnost. Tuzla i ostali gradovi ne mogu dobit ni poveznicu sa tim vašim šeherom, al bitno je da vi gradite transverzale, longitudinale, tangente i normale.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Ljubav je ko rahatluk, slatki bezobrazluk, najbolja je u zoru"... Cola :D
taj dio tako podsjeca na dzalalabad, teheran. subhanala rjesavajte ti nakaznu depresivnu krchinu sto prije
sta ce bit sa golubarnikom ?? hocel smetat pri izgradnji ??
Nekom golubarnik a neko kiriju placa.
Ostat ce lijepe uspomene na autopraonicu VR6. nadam se da ce momci naci novu lokaciju da nastave posao.
jel ovo 'plavo oko' sruseno?
Rusi tu ciganiju
treba srusiti i ovaj nekakav stadion sto ima na slikama, mada bih prije rekao rusevinu koju neko naziva stadionom... bezveze stoji na putu modernoj saobracajnici i modernom izgledu grada zagadjuje okolinu, bezveze siri zarazu okolo, sve je prepuno pacova...
hoce li rusit golubarnik?