Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEMA PARA Sad će I drugi entitet istu odluku donijeti
@sakeekas Ja koliko znam u Federaciji nije ni bilo vanredno stanje, nego stanje prirodne nepogode.
Sad tek krece haos
Korono ne vracaj se
Uvode vanredno stanje sa 2 oboljela a ukidaju sa 32 dnevno. Komedija u dodiklandu 😂
Genocidna Tvorevina
"Ono što mu je Vučić juče tačno rekao, da je Republika Srpska pred kolapsom, bankrotom. Da Srpska nema kila brašna, sedam dana krize ostali smo bez brašna, bez osnovnih životnih namirnica, bez lijekova, bez stalaka za infuziju, bez 27 vrsta lijekova“, kaže Vukanović.
Bitno je da oni glumataju državu u državi.Da imaju svoju policiju i svoje zakone.
Glumatali ili ne. To je tako ! Imaju svoje zakone i svoju policiju svidjalo se to nekome ili ne. To ce tako biti zauvijek ili do odcjepljenja i pripajanja Srbiji. Pa sta prije dodje, nije zurba.
Tužilaštvo BiH demantuje Viškovića: Vlada RS-a nije dobila ponudu za sporne respiratore iz Kine
ma ukinuto je qrc, tamo vazda vanredno stanje
E sad, kad je ukinuto "vanredno sranje" , mogu li ja uci preko ERES u FBiH i doci do Shehera, pitam samo onako, ko bi vam znao, milion odredbi, zakljucaka, pravila, zakona, i sami ste se izgubili u toj"dzungli".
od jutros možeš bez ikakvih barijera, tj. bez testova i karantina.
najjaci su mi ovi sto odu vani pa onda otamo za Bosnu i Hercegovinu podju govoriti "vi tamo", "dole kod vas" i sl a on dok je bio ovdje nije za kifle bio u stanju zaradit a sad glumi superiornu rasu...ostani tu gdje jesi hljeba ti :)
Tako mala stopa broja umrlih i zarazenih je sigurno samo rezultat veoma prestrogih mjera,,idealnih politickih odluka i vrhunskog zdravstvenog sistema😁!
Ukidajte i u Federaciji, prestanite maltretirati narod sa onim glupim maskama
Now the situation in brotherly Czechoslovakia is normalized!
@TheYUpppie Ne poredi Čehoslovačku sa entitetom pored kojeg i Sjeverna Koreja i Kim Džong Un izgledaju kao primjeri demokratije... Uzmi u obzir i to da su i Češka i Slovačka danas veoma razvijene zemlje.
ma nisi ti mene nista skotno
Pa svaki dan po 30-40 novih slučajeva (navodno).
Valja je naslov trebao biti "Ukinute vandredne mjere u manjem entitetu"... Ne zna b.. sta je medija pa gotovo... dobro jos klisulje ne stavise i z nezavinse drzave pc.
Jel ovo stupa na snagu odmah?
Kad ce avio saobracaj da krene ??