Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije šija, nego vrat nije savjetnik, sad je referent
i promijenite naslov: nisu ukinuta, vec preimenivana jer bi to znacilo da su ljudi koji su radil itaj posao otpusteni, sto, ocito je, nece se desiti
...bacajte prašinu u oči nekom drugom.....MRŠ....
PS-Pazi molim te, sad će reći da Skupština Kantona nešto radi.....
Ah tebe pa vidis da radi, nije lahko preimenovati pozicije, ihh zahtjevan je to posao. ;-)
pa sta da kazem. savjetnici u grasu i toplanama!!! gras do grla u gubitku kao i toplane, dobri neki savjetnici nema sta...
Ma nije ti to do savjetnika, nego su krivi pomocnici savjetnika, ili pomocnici pomocnika nisam ti bas sad 100% sigurna, ali tu je to negdje. :P
treba gras usljivi ukinuti..
Znaci prelivanje iz supljeg u prazno
hahahah Lafo ko nesto se radi, ali nigdje veze. :-)
tonemo sve dublje.. umjesto da zaposle jos savjetnika oni ukidaju ta najvaznija radna mjesta
Da mi je znati šta se tu uopšte imalo savjetovati mamicu im lopovsku.. Ali ne vjerujem ja ovo ništa, teško će ih ukinuti...
Ih,koliko je se njih uhljebilo zadnji 15 godina na državnu sisu to Bog zna,pola ih je na izmišljenim radnim mjestima tipa"nosač jaja na krivinama",to su paraziti koji dobijaju plate na državnim kreditima...jedva čekam grčki scenario....bit će svašta. Ako sam ja nekoga birao na izborima nisam mu dao mandat da kreditira plate,prilagodite se gospodo uvjetima u kojem živimo,KADA ĆE PRESTAT RASTROŠNOST ??? Treba vas natjerat da najobičniju sijalicu gasite u prostoriji gdje ne treba da gori,majke vam ga spalim bezobrazne i bahate,dooookle više,doookle???
Koja ba druga radna mjesta, izmišljena... poslati sve na biro kao tehnološki višak, sve su to stari metilji koji su se dobro obezbjedili, samo naknade za minuli rad su im više od prosječne plate običnih smrtnika.
Pozdravljam ovu odluku. Iako je ista ta SDA i nametnula sistem gdje svaka fukara dođe za funkcionera pa mu 72 savjetnika savjetuju kako da (ne) radi, dobro je da se tome stane u kraj.
Ovaj degenerik u Vodovodu ima 6 savjetnika .... i šta sad, neće više bit savjetnici - pronači će im se druga radna mjesta... Zar logičnije ne bi bilo dat im radne knjižice u šape pa neka sreću probaju na Zavodu za zapošljavanje ...! ! !
Pocelo je mazanje ociju
I to kakvo mazanje, ma hajde ko ne bi pao na ovo, mislim stvarno. :P
hahahahaha žao mi je savjetnika iz firme GRAS. Tako su se zalagali i mučili i toliko su koristili firmi Gras da se sada pitam postoji li ikakva šansa da Gras opstane obzirom da su izgubili glavne ljude savjetnike, pa kada su sa savjetnicima pali na koljena šta li će tek sada biti sa tom firmom hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha jad i čemer, čuja savjetnik u GRAS_u, pitaj boga šta se sve krije u tom propalom GRAS_u a da narod pojma nema.
Oliver pa nije im to bio posao, oni su djelili savjete kako se gdje moze vise ukrast, cuj da peru tramvaje, ma nisu budale, jos vodu na to da trose, a tek dezinfekcija e to je tek trosak.
eh jezte nezto i uradili u pm. pored savjetnika, sta je sa ostatkom viska u aministraciji?
to premijeru ( Konkan !!!!! :D ) fkt je obecao sistematizaciju u svim javnim preduzecima !!!!
Prebaciti "savjetnike" na nova radna mjesta =/= ukinuti savjetnicka mjesta. Kome ba idioti mazete oci. Otpustite ljude da smanji teret na budzet hebo li vas panj sve odreda.