Komentari (418)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahha, ebo lud zbunjenog....
YEBO VAM ALIJA MATER
Mi smo nesposobna država, zakone niti znamo sastaviti niti provoditi, kad vidim policiju da daje upozorenje plac na suho ..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Hahhahhahaah debilcine nesposobne.
BALIJSKA POSLA
@JoseDeLaMataa: Hajde mrs mi sa komentara, pseto đikansko.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ova mjera se nije odnosila na vozila policije, ministarstva odbrane, javnog gradskog prijevoza, komunalnih preduzeća i vozila s diplomatskim tablicama te hitnih intervencija (Hitna pomoć, Civilna zaštita i vatrogasci), kao ni na vozila za snabdijevanje lijekovima i namirnicama. Samo udri na gradjane. Cestitam KS
Ja ih taman pohvalio što su se ugledali na Pariz, a oni brže bolje ukidoše, je li se ti pročistio zrak.
Prošao katolički božić, iduće restrikcije za pravoslavni
Tako treba
Moje misljenje je da bi jedan od nacina bio da se uvedu vinjete za kretanje u KS. Cijena da se odredi prema Euro standardu motora tako da oni sa najlosijim plate navise. Tako bi se ubirao nivac kojim se moze vrsiti subvencija el energije tokom zime, javnog saobracaja i sl. Takodjer bi se smanjilo nepotrebno vozikanje ali i stimulisalo gradjane da uzmu auta sa boljim Euro standardom.
Sad ce neki reci "pa kako da se kupuju novija auta sa Euro 4 ili Euro 5 motorom kad je besparica, nema se". E pa, ne mora se vozit BMW, audi ili mercedes star 15 godina, nego za iste pare uzmes renaulta starog 5 godina.
Nije problem uzeti novac, nego pravilno ga potrositi ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jeftinija struja e to je rijesenje...Porez na cvrsta goriva!!!
dok ne izumre ova ratna i poslijeratna generacija maknut se i necemo smjesta.
JAO STRUČNJAKA :)))) PA DA LI STE SE MOŽDA ZANIMALI KOD METEOROLOŠKOG ZAVODA KAKVO NAS VRIJEME OČEKUJE? NAPRAVILI STE ČITAVU ZBRKU U GRADU! STIDITE SE ZA VAŠE NEZNANJE. URADITE NEŠTO PAMETNO! AKO ZNATE? Nikakvo riješenje nije mjera par-nepar! Dajte novac za subvencije ljudima koji se griju na čvrsta goriva, da pređu na plin, ili el. energiju. Svaka kuća u okolini Sarajeva, a i u Sarajevu, koja koristi čvrsta goriva su zagadživaći. Zabranite ugalj!
jebali majke lude I glupe svoje
Bosoglavi klixovci! Nema takvih pametnjakovića u svim tajnim službama, akademijama od Moskve do Masačusetsa. Kad je trebala mobilizacija, u sav glas se vikalo "za rat treba dvoje", kad padne snijeg niko dupe da pomjeri da lopatu uzme u ruke, prugu čisti Eufor, pravi se kuća na klizištu, na trasi puta, pruge, smeta mu par-nepar, a jebe majku što se ne preduzima ništa. Liže dupe vlasteli, a kad im okrene leđa i majku i šajke. Uporno bira one za koje zna da mu neće donijeti bolje!
Aferim!
Čitam komentare i nemogu da vjerujem. Kakvih mi pametnjakovica i bisera imamo. Svi se ubili za vlade. Nema,to pamet sjeva na sve strane.
@dmachiavelli Jesil se to pronašao
@dmachiavelli eto vidiš da si ti i pojedinci retardirani.neznas za dijalog i tvoji odgovori se samo svode na vrijeđanje i ponižavanje.valjda su te to kući naučili kad si bio mali. Govorili ti kako si glup i kako nisi nizasta pa ti mozak zakržljao i neznas ništa napisati sem toga LP
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koliko stručnjaka dalo mišljenje. Nek opovrgnu) navode na wikipediji: 1) Da su Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) i IARC (Međ. agencija za istraživanje raka) utvrdili da PM čestice spadaju u prvu grupu kancerogenih; 2) Da je studija iz 2013. iz 9 EU zemalja zaključila da je povećanje od 10 za PM 10 čestice dovelo do 22% povećanja raka pluća. A kod nas je povećanje od 50 dozvoljenih na 600 – koliko je to po 10.
@dmachiavelli Sta ti je prijatelju, napisao si 80 istih postova!
klix pa dajte vi ovo kobajagi slike od danas smijesno
Svaka čast vladi bih zbog razumjevanja i nekaznjavanja građana Sarajeva.
PUNO VIKE NI RADI CEGA