Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukinuti i skole,koji ce vam djavo...
@Admiral e čuj što će im , što je tebi trebala , vjerovatno da se pravilno izraziš na klixu brez pravopisnih grešaka .
@Admiral očigledno će onda ranije na ljetni odmor
Smanjiti osnovnu skolu na 6 godina tako da je fakultet zavrsi sa max 20 godina, a ne u skolu do 25 pa ne mozes penziju zaraditi ko hoce uciti moze i za 6 isto kao i za 9 godina. Djeca ledja polomise roditelji pare potrosise na knjige
A deveti razred kad ukidaju
Kako ukidate poroljetni raspust kad niste promjenili zakon,jer je isti propisan zakonom o osnovnom i srednjem odgoju i obrazovanju. ...nidje veze..
Ministricu redovno kritikujem, ali ovo je za POHVALU.
Može li itko od pametnjakovića tamo u uredima sa viškom slobodnog vremena očito vidjeti imaju li šta za ateiste?. I u komunizmu bilo 1.1. pa ga ne nazivaše "katolička" nego jednostavno Nova godina - mislim da smo jedini u regionu po kalendaru da imamo takvu "katoličku" novu godinu ali možda se i varam...ipak smo mi navikli svijetu "soliti pamet" evo sad ćemo vam reći ...pa nas ljudi čudno pogledaju.. :-)
Ali ovo je najmoćnije u kalendaru : 01.01. -Katolička Nova godina. Ahahahaha
@AlanShore Nisu mnogo pogriješili. Papa Gregorije i gregorijanski kalendar, a i Silvestrovo. Nije ni pravoslavna ni jevrejska, ni hidžretska, ni kineska...
Bolje da su skratili zimski raspust jednu sedmicu a ostavili ovaj.
Bravo!
Vjerojatno se pripremaju za njihovo skorasnje zatvaranje posto je svake godine manje ucenika.
Jbo mater pa čita li neko tekst ili samo naslov. SDA medresa i DIF ministri su ciljano urušavali obrazovanje gdje god su vladali, proljetni raspust je opterećenje djeci jer se previše puta pravi pauza u ucenju. Svaka čast Vladi KS, sa sektašima iz SDA ona Hubjar još udžbenik fizike nije napisala.
Ukinuti sve a uvesti online školovanje. Svakako nam djeca "vise" za kompjuterom.
Ja bi ukino i ministricu ...umjesto penzije ona digla guzove .... ...
Ukinite him i užinu
Šteta. Taj raspust od 7 dana bio je idealan.
Greška, nama ne treba škola, umjesto stoje na rođenju ( babinama) nama treba diplomu pod jastuk. Ko je od škole haira vidio.