Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ovdje drzave
ima ali za lopove dilere i ubice...
SDP mafija
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Lik koji je prevario i opljackao Arslanagice, koji su nekih 20 i vise godina pljackali Bosnalijek sa bivsim kondukterom centrotransa Hasanom Shepom, je vrhunski prevarant i lopov. Jer prevaris nekoga ko ima stotine miliona i svoju hobotnicu. Pa moram biti mag kriminala za to.
Bosnalike je najbolja firma u BiH.
Nije on dzaba finansiro SDP i privatizirao Bosnalijek dok je SDP bio na vlasti!
Ko dovoljno dugo krade može sebi kupiti slobodu.
Nermin Nikšić, kao premijer Federacije, dovede Nedima Uzunovića za direktora Bosnalijeka. Nermin Nikšić je mutniji od Vardara.
Treba ga u azil
Pravda u Bosni i Hercegovini možda jeste spora ali je sigurno nedostižna. Al dobro danas je džuma, danas se krimosi koje je kako vole reći "poš'o dunjaluk" peru od zuluma i počinjene nepravde. Elem, Bosna, Bosna, Bosna, Bosna. I nije bio ofsajd!
Glupsoni, nije oslobodjen, nego mu je ukinut pritvor i odredjene mjere zabrane do sudjenja, ima li iko pismen od komentatora?
Kao što sam najavio. Uskoro će da bude i izvinjavanje i tužbe za povredu časti. Živi bili pa vidjeli. O veliki Nelsone, kazni ove bezamerske krimose.
uplatio čovjek mito kolko su mu tražili
Cisti dokaz da je zakon samo za obicnu klasu za botove to ne vazi .Sudstvo je dokazalo da krupne ribe mirno mogu spavati jer kriminalne partije su ih imenovale za vrhonske tuzijoce i sudije .Kriminalna afera Respiratori je cist dokaz kako to funkcjonise da se ,Fadil , Fikret i ostali umjesani brane sa slobode ( 10 milijona pojela maca) moj narode kome oni glume i rade po zakonu .
Pa normalno da ce biti ukinut, ovdje se sve kupuje novcem, a dotični ga ima napretek kojeg je pokrao. Pitanje koje se postavlja:Koje dotičnog postavio za direktora Bosnalijeka?! Nase tuzilastvo, sudstvo generalno ne treba da postoji,njima treba narod suditi..
Propala državo, treba prvo očistiti sudstvo i tužilastvo od mafije, da bi se moglo o nečemu pozitivnom razmišljati
draga rodjena sarajevska djeca
STIDI SE "DRZAVO" 🤬🤬🤬🤬🤬 Fina motivacija za ostale kolege,samo derite narod i drzavu,nista ne brinite dok placate reketi stranci i vladajucim porodicama
mene bi zatvorili zbog vreće krompira na 3 godine,a on milione,miliona ukrao i ništa,mora da je jaran od ASIMA!?!?!