Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a kakva je to schindlerova lista?
oce ukint ce al u kyrcu
Kad bi nas narod i politicari i izbliza bili tako spremni ispuniti reforme mi bi vec odavno bili u EU, a ne samo na bijeloj sengen listi... :) al ko zna... sve je moguce... :)
Pipo, hoces li da skupa radimo na natalitetu? :DD
@@Pipo islamofobna EU-a shvatili smo to od 1992-e godine,a sto se tice pravog Pipe on pise ISTINU i zato vas boli koji sanjate NESTANAK Bosne i Hercegovine ko drzave-nacije...
ti si fakat bolestan.
Idi lijeci se, nemoj ovdje ljudima izazivati nagon za povracanje. Od jedno 389 komentara, nijedne pametne nisam procitao, otac te je8ao ludi!
\" ako se ispune SVI uslovi\".... znaci NIKAD
OVO je SAMO MAZANJE OCIJU da bi BiH i Albanija pristali da njima ukinu vize ni manje ni vise! genocidnoj krvolocnoj nacIstickoj fasistckoj srbiji ce da UKUNU VIZE PRIJE NAS I TO NIJE NIGDJE NA SVIJETU URADJENO! ONAJ KO JE ubio na KRVOLOCAN NACIN danas je nagradjen! ZASTO NISU FASISTICKU SRBIJU RAPODJELILI KO Njemacku POSLIJE GENOCIDA I HTLERA NA DVA DIJELA? Zasto UVIJEK SAMO MUSLIMANIMA TRAZE USLOVE, Zasto NAROD Bosne i Hercegovine NE SIDJE NA ULICU I TRAZI DA SE GENOCIDNOJ SRBIJI NE UKINU VIZE PRIJE NASE DRZAVE?jer svi znaju da je fasizam i nacizam,korupcija,mafija CIJELA DANASNJA SRBIJA! BiH4EVER!
\"ako ispune uslove, bila bi dodatak\" Eh, ako...
eto vam fasisti vidite da smo najbolji. sad jos samo da nestane srba i hrvata. pojest cemo ih natalitetom! hodza je rekao da nestaju za 10 do 20 godina. a onda je sve nase. BIH4EVER
gdje je komentar ????