Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S obzirom kakva je trenutna Vlada TK ne bi me cudilo da greskom nabave mikrovalnu. Nadajmo se da ce pacijenti konacno dobiti mogucnost tretmana na UKC-u Tuzla.
J.bo li vas otac lopov.ki
Prije dva dana sam napisao komentar i pohvalio policiju Srbije u trazenju nestale djevojcice naši pojedini pišu da bi i kod nas bilo tako da ne blokiraju Dodik i Covic. Pa samo glupom covjeku nije jasno da su Dodik i Covic rasturači države ali ima jako puno stvari koje mi kao narod mozemo napraviti kako treba i poboljsati sebi zivot a ovo je jedna od tih. Je li i ovo kriv netko sa strane.