Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
profesionalni ublehas, lik nema dana radnog iskustva mimo politike. joj trojko sve ti po spisku
U prevodu - daj meni, a Tuzla, Bihać, Mostar ili Zenica nek skapaju. Je li te stid, magarac jedan?!
Jesu se ovo opet aktivirali SDA botovi HAHAHHAHAH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije revanšizam nego ispravljanje diskriminacije nakon puno godina i sarajevskog balahanja. Znam da ne godi, ali istina je takva, godila, ne godila.
Najbolja vlada KS u historiji i ostace aBd jos dugo u inat zelenim.
Sad vam je sansa da nastavite kradu koju je premijer Novalic zaustavio i pravilno rasporedio novac vi ste i navikli trositi tuđi novac....
E zato je popusio 4 godine.
PARAZITI !!! NECE MOCI !!!
Vidi ovog slinavca izdajnickog. Vic figura od politicara. E moje herojsko Sarajevo sta si dozivjelo da ti ovakava punoglavac vodi herojski kanton.
Kako egoistično. U KS se osjeti da nedostaje 100 miliona, a u drugim kantonima se neće osjetiti da nedostsje tih 100 miliona. Jel treba neku sergiju organizirat za pomoć jadničcima u KS!!!
Da si ikada radi budzetiranje znao ni u cemu je problem.
Vidi ga ba ko tuberan iz nadrealista. halo profesore cujemol se. zbog ovakvih sam u drugu sobu djecu morao odvesti
jestel i vi procitali u naslovu odluka o p*derima... reko cega, pa onda ponovo kad ono pise ponderima. hajmu ga znaj
18 godina KS parazitira na privilegiranom ponderu. S tim privilegiranim ponderom je KS doslovno uništio demografski i ekonomski ostale kantone. Sarajevo se izgradilo, ali to su skupo platili Zenica, Tuzla, Mostar, Bihać i sve ostale općine u FBiH. Mnoge općine po Bosni se nikada neće ni oporaviti zbog privilegiranog ponedera koje je Sarajevo imalo zadnjh 18 godina.
Sredstva nisu ranije ispravno rasporedjivana i KS je bez osnove dobijao velike pare. Navika je cudo.
Paraziti navikli na visok standard pa im sad neobicno.
Koji negativac! Kao da je neko ‘uzeo’ sto miliona, a zapravo nikada nisu sredstva od pdv-a ispravno raspoređivana. Svi zastupnici iz svih strnaka, a koji nisu iz KS MORAJU biti SLOŽNI oko ovoga i odbiti neravnopravnu raspodjelu sredstava. Imaju i ostali kantoni pravo da se razvijaju. Mamu mu neradničku!
Koliko god se poslije rata upumpavalo u sarajevo. Firme niste imali da radi na obnovi. Milijarde km današnji euri su u pitanju. Sad cmizdriš za 100 mil mada su i oni upitni.
Ima 20 kila sa krevetom i izgleda kao nedonošće ali ulaskom u dezertersku stranku je povećao svoju imovinu koju je takođe stekao varanjem i lopovlukom za 22 puta...govorimo o najjadnijoj i najbijednijoj stranci,koliko onda imaju svi ostali trojkasi,za SDA se zna pa samo Čampare u nekretninama imaju milione...
A šta misliš da se smanje raznorazni prihodi političarima iz KS. Od plata paušala i raznih drugih primanja.
možeš tražiti....da ne dobiješ jos manji ponder.....bolje počnite to sto se dobije trošiti namjenski