Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo UK, četnicima kao i 1943 treba teci da su fašisti!
Na Vrava.ili u Centar u Parkusu.treba pokrenuti incijativu.Da covjek nadjevsmiraj.Prvo Seselj sad ovaj. Ima ko hoce Titu.
Cuj balavca ono i ne zna za bravara
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
E ovo je zaista dobar odgovor,. Nihade ,,,aferim.
Ebo vas tito
drug Tito je bio najveci drzavnik svih vremena i nas najveci Balkanski sin slava mu vjecna bila 🔴⭐️
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije dao Hodzama i Popovima da se pitaju i zatucani narod poslao u skole da se opismeni eto je problem sa Titom. Ijos nesto svske godine ih slao na more je inace nema sanse da bi ikad vidjeli usvom zivotu.
Bravo Nihade!
U cijeloj ovoj priči nije toliko ni bitan Tito i gdje će biti. Ali je jako bitan antifašizam. Nismo ni svjesni koliko ga trebamo braniti mi ovdje u Bosni. Jer kad pogledamo i lijevo i desno od nas poprilično divljaju fašisti.
Samo probaj ga donijeti...
Ti ga Uk nosi u svoju avliju
Ko je Uk?
Svakako da! Iodmah izvršiti popis svih neotvorenih( 18) trezora. Naravno pokretnine i nekretnina koje je su Vučići i 40 hajduka " opljaĉkali ili iznijeli iz Srbije.
ne treba nam.nista sto podsjeca na tog covjeka. Gledajte sadasnjost i buducnost. Uk lazov i prevarant. Obecao mladima subvenciju 12.000 a dao 4.800 lazov kao i cijela.Nasa stranka
Čuj titu da vrate... O čemu vi razmišljate to je nevjerojatno
Nit' sam titoista, nit' sam ikad bio komunista, a vala nisam ni ljevičar (kad vidim ko se sve danas tako naziva), ali ovi Titovi 'nasljednici' da se svi jedan drugom na ramena popnu ne bi mu došli ni do koljena! Stari je bio igrač svjetskog ranga...
I JESTE TITU MJESTO U SARAJEVU,BICEMO PONOSNI AKO BUDE TU MEDZU NAMA,ZASLUZIO JE
Kao prvo, to neće proći, a drugo šta bi rekao Šmit?
BRAVO UK,TAKO I TREBA I NIJE MU MJESTO U BEOGRADU MEDZU ONIM ORGUTANIMA
MOŽE DRUG TITO U SARAJEVO, KOD NAS IMA MJESTA ZA SVE PA I TITA. IPAK SMO MI MULTIETNIČKA SREDINA KOJA CIJENI BRATSTVO I JEDINSTVO! BUJRUM DRUŽE TITO!
Nisam ni za ni protiv ali samo da uskrsne na 5-6 dana da porazbaca ovu fašističku gamad sa sve 3 strane. To bi stari podero za sekund
Njega treba u Tihi okean negde baciti, da se ne zna gde je. Veće zlo novija istorija ne poznaje.
Sebi ga u avliju. Kraj čaće posada.