Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lose radite na tom opredjeljenju, grad nikad nije bio nesiguran kao sada, uzas. Podnesite ostavku, niste dorasli zadatku.
E moj dječak. Ti da nam garantuješ sigurnost. Teško nama.
Priče koliko hoćeš, al fotelju ne pušta, a kriv po svim parametrima.
Najlosiji premijer kojeg je Kanton Sarajevo imao. Ubjedljivo
I ovaj se konacno javio,on premier kantona samo zbog plate..
Možda Muriz ili Karton revolucija da pomognu…ali…neee…oni rade za vas…
Do koliko mrtvih glava moj premijeru ,koliko djece treba da pogine da bi vi smijenili,bezobraznog,polupismenog ,drskog i nesposobnog ministra i komesara mup a ks
nesigurnost*
Debili pi..ka Vam materine
ko je nama premijer, dobro smo mi i opstali
Brata sebi napravio
Tako sto ćete staviti kamere i još policajaca i vi se slikati po fejsbuku ? Uradite nešto za omladinu pi... vam m.. netalentirana, uhljupi starmalni !
Kao neko ko dnevno provede do dva sata vozeci na ulicama Sarajeva vec 20 godina, moje iskustvo je da nikada, ali nikada, nisam vidio da policija kazni nekog bahatog vozaca. Pravosudje je takodjer krivo, ali na prvoj liniji je policija, a oni okrecu glavu jer nece sebi da prave problem.
Nemojte vi više bogati, od kad se vi brinete, samo belaj na belaj ide.
Potrebe ljudi.... Fiziloske (hrana piće...) Potreba za sigurnošću je na drugom mjestu pa tek onda sve ostalo.... A ono što mi vidimo na terenu Boga mi daleko je od zadovoljavajuće...