Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci 7 godina vec mu se sudi dobiti ce jedno 8 i iz suda direktno u fotelju kakvu
3 god. plafon
ovaj kriminalac ima zastitu od njegovog kucnog prijatelja osmice iz udba...znaci nece biti sankcionisan...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Opet SDA kadar....
Neka odsluzi malo,i napusti stranku,neka pređe u NiP,odmah će postati pošten,hrabar,sposoban,dok narod će vikati kako se raspada SDA
Oduzimanje svega što je nepošteno stekao, minimum 10 godina zatvora i javno izvinjenje građanima, poslije takve presude počeo bih vjerovati da je ovo država.
Trebalo bi barem 10 god zatvora, i oduzimanje imovine u vrijednosti nelegalno stecenog novca
predlozite njega za premijera, ima potrebne reference
koja gofna koji kriminalci...sda skola
a sad mozes misliti sta imaju ovi bahati SDA,HDZ i SNSD GOVNARI
Sutra preyuda uslovno na godinu dana ako opet ne ponovi djelo.Hahaha
Ne dajte muslimanima da rade sa porezima, carinama itd. Šta Vam je pobogu.?
Hoće li presuditi i onom UZP-ovcu Čoviću što mu je naređivao šta će i kako raditi...barem je ovaj tako govorio
Nazalost mogu predvidjeti ishod ovog procesa: Nece odlezati ni minute u zatvoru niti ce morati vratiti novac niti ce mu se oduzimati imovina niti ce dobiti zabranu rada u drzavnim institucijama. Volio bih da grijesim i da se moram izvinjavati zbog pogresnih predvidjanja.
Drago mi je da sam pogrijesio. Devet godina zatvora i oduzimanje imovine u vrijednosti od 1,7 milian maraka! Nadam se i da ce presuda biti implementirana u potpunosti.
Kad si u stranci stranka te prati. Veličina kazne je kod nas obrnuto proporcionalna težini krivičnog djela. Što je kriminal veći kazna je manja.
Eto puste sreće da niko u BiH nije ukrao ni marke osim ovih kriminalaca, ali nažalost jeste i to mnogo više. Ojadiše ovaj narod sto godina unaprijed što neznanjemm, nepoštenjem, nehtjenjem, korupcijim i svakim drugim oblikom lopovluka. I sad se neko pita za što narod odlazi. Odgovor je jasan, nema od čega i sa čim živjeti. Živi se od kredita i lopovluka, a pišten narod se pati i jedva preživljava.
A afera šećer ??
Treba dozivotna robija, a sva imovina oduzeta.
A neko za metar drva ode u zatvor a sda hobotnica patrioti sve opljackase
Koliko je zla nanijela SDA ovoj i onako napacenoj drzavi,jedno ne razumijem,covjek koji je na nekoj pozicijii,u politici,ima moc da djeluje,prezentuje svoju drzavu,upravlja nome,donosi odluke,ne znam kud ces sta vise od tolike mocii,ali zar je moguce toliko ukrasti i pohlepan bitii,da se obrukas za cijeli zivot,budes etiketiran kao lopov,kako pogledati roditeljima u oci,sta reci,kako pozdraviti prvog komsiju u zgradi ili na ulicii . . .