Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da će naš narod humanije postupati sa narodom kojeg ovdje zatekne kad se vrati za 2000 godina iz Njemačke.
Dva naroda i ne mogu da se dogovore. Kod nas tri, pa med i miljeko.
Ponašanje Izraela je grozno. Al Palestinci su prvo sami sebe sjb. Prodavali zemlju doseljenicima, ovi je kultivisali, pošumljavali navodnjavali. Onda htjeli zemlju nazad i u rat se uključivale susjedne arapske države, sve ratove gunili a Izraelci svaki put Palestinu komadli. Ko mačem uzme ne vrača. I to je to.
nema niko rijesenje, sve isto u krug
Problem je taj što ni jedan Palestinac ne smije da prizna Izrael, da ustupke i dobije priznanje države koja bi imarala moram suživot sa Izraelom. Da li je pošteno ili nije to je nebitno. Pogledaj samo šta su dobija 1998 a sad i ne priča niko sa njima.
Ujedinjenje ili nestanak: Ima li nade za rješenje izraelsko-palestinskog pitanja ///Ima dajte palestincima oružje,da budu isti.
samo rat...ili živi dostojanstveno ili tako umri
Veci peh od nas u Bosni imaju samo Palestinici... 😔😔
Ima riješenje....neka im se država zove Izrastlina, i mirna Bosna
Nema
Evo sad cemo ispiracati sta je bilo, ukratko i jasno za svakoga. Sest porodica koje su trebale napustiti mjesto stanovanja, ustvari nisu placali rentu. U svakoj normalnoj je to tako. Ali ovi sukobi su direktno isprovocirani od diktatorske teroristicke organizacije Hamas, koja ne zeli ni da organizuje izbore jer znaju da ce izgubiti. Prije ovoga savjetnik Hamasa, na televiziji je pozivo da se ubiju jevreji uz recitiranje Kur'ana.
Drugo, ko u dzamiju to jest Al Aksu, donosi kamenje, i razne predmete koji mogu uzrokovati povrede, i jos pale okolinu dzamije. Ja stvarno ne znam divljije i zle ljude od Arapa. Ti ljudi bi unistili i svoju svetinju za svoj cilj.
Evo imam dobru vijest za Bošnjake, svidjet će im se. U ovim momentima Tel Aviv proživljava salvu raketa kakvu nikad nije vidio. Doslovce u samo nekoliko minuta na šire područije grada je ispaljeno preko 150 raketa.
Ja sam superioran. Imam vrhunsku genetiku. Jevreji su degenerativan narod. Intelektualno te gazim. Podređen si mi, ali ne jer ja to tako želim. To je božja odluka da tako bude. Heil Hitler!
Izrael je tvorevina SAD kao i RS i Kosovo.Ali prije ili kasnije to će se raspasti.
pogledaj ti oružja u jednih i drugih, kamenje naspram najmodernijih puskih, ali neka , doci ce i vama kraj
da us u RS-u malo jaci ovako bi nam svaki dan bilo
Zidovi ubili 9 palestinske djece i svijet suti,mediji sute,ah da mediji su totalno pod kontrolom Zidova.Zamislite da neko ubije 9 zidovske djece odmah bi zasjedao savjet bezbjednosti UN,mnoge Zemlje bi po noci obasjale gradjevine sa zidovskom zastavom.U zidovskoj svetoj knjigi Talmud stoji da su svi nezidovi zivotinje.Rade Palestincima 100 puta gore nego sto je njima Hitler radio.