Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...i da! Sve sto sam ti rekao je istina ! To znamo i ti i ja .Mislim da iako si glup ,tolika budala ipak nisi ! Priznaj, makar u sebi !
nacionalisticki je pokrov da ne kazem kondom za sumanuto manijakalno kleptodiktatorsko vebavanje - svaki svoga po sred mozga - ali ,,političke\'\' pa jos ,,elite\'\' ?? Molit cu lijepo i pravilno citajte ,,elite\'\' ali bez prefiksa ,,e\'\' i sa po par puta ,,i\'\' apostrofa radi. Hvala.
Razlika je ,glupi covjece, izmedju nas i vas je i u tome , sto nas boli kurac za vama , a vi vise volite kada se nama desi steta, nego sopstvenu korist...A sta da se radi, oduvjek ste takvi !Zato i ne zelimo zajednicu s vama , koju nam je naturila MZ . Srecom, koliko vidim,i njima je je definitivno jasno da je ova nekarada od drzave BiH moguca ,samo kao deceltralizovana, labava ,sa vrlo tankim vezama. Do te mjere , da se drzavom moze smatrati ,samo figurativno.
Ti izgleda da si tuplji od ruba moga stola, ako ti je moj post obojen bojicama kakvim ti saras stari moj tebi ni duga nije dovoljna, nego savjet za tebe stari moj, kada se dobro napusis trave, lezi malo odmori mozda ti se razdani ako ostanes ziv naravno.. Ako ces malo porediti, pojasni mi cinjenicu kako to da svako malo pa u BL padne mrtva glava a u Doboju ti tvoja braca sa SAMO 25 godina gadjaju jedni druge sa RUCNIM BACACIMA. Imas veliki pozdrav od mene i pazi ko ti je KOMSIJA! Prvo ocisti svoje dvoriste pa reci komsiji da je njegovo prljavo!!!!!!! Vozdra :)
@ BIH_PATRIOTU...Kao sto rekoh , glup si ko kurac i pun govana , jadni covjece ! Majmune,intrenet je javno dobro ! A zasto sam na \'\'vasem\'\'fasistickom sajtu? Mnogo brate ,galamite !Otprilike kao kad palestinci sahranjuju nekog iz Hamasa ! Gledao si kao i ja ,sigurno ...Gomile zabradjenih trce ulicom noseci tabut , i vriste . E , u to ste se pretvorili . A na tabutu je BiH.
Onom dijelu svijeta što ga još zanima Bosna i Hercegovima jasno je da je riječ o duboko podijeljenu društvu što uz pomoć (ili zapreku) instrumenata Europske unije pokušava prevladati rascjep između konstitutivnih segmenata – triju naroda. Velika većina građana svoj identitet veže uz pripadnost vjeri (katolik, pravoslavac, musliman), odnosno naciji u smislu etnija (Hrvati, Srbi, Bošnjaci) te uz pripadajući im jezik. Najbrojniji Bošnjaci, pored navedenih elemenata u javnosti se snažno identificiraju sa zajedničkom državom. Riječ je o nekoj vrsti etnocentrizma koji sve vrijednosti zajedničkoga povezuje s izvorima u vlastitom korpusu. Pri tom se koriste reduciranim imenom države (Bosna) i „bosanstvom“ kao amalgamom svih postojećih nacionalnih i jezičnih oznaka. „Svi su Bošnjaci Bosanci“, ovih dana tvrdi poglavar Islamske zajednice Mustafa efendija Cerić, i kao takvi moraju biti „avangarda“ u širenju ideje „bosanskog državnog određenja“. Svoj doprinos širenju i propagiranju te „usisavač-ideja“ dao je sam Cerić tvrdnjom da su i „svi Srbi i Hrvati Bosanci“. Istina, Srbi i Hrvati toga nisu svjesni, ali utjerivanje svijesti o sebi samima trebalo bi biti zadatak bošnjačke „avangarde“. Cerić se samo javno priključuje bošnjačkoj „avangardi“ koja je za svoj zadatak već postavila cilj: jedan narod, jedan jezik, jedan čovjek jedan glas, i – mirna Bosna! Ali, Bosna koja ne postoji, Bosna koja živi samo u planovima muslimansko-bošnjačke „avangarde“. A što je s Bosnom i Hercegovinom koja postoji? Postojeća BiH, oslonjena na ćudljivu volju međunarodne zajednice i priznatu suverenost triju konstitutivnih naroda sve više gubi razloge svoga postojanja. Hrvati, suočeni s upornom bošnjačkom politikom asimilacije i neprihvaćanja priznatih prava, sve manje vide zajednički entitet kao okvir za ravnopravan život i slobodno razvijanje vlastitih vrijednosti. Srbi svoj entitet već imaju i malo je vjerojatno da će ih bilo koja „avangarda“ okrenuti prema unitarnom „bosanskom državnom uređenju“. Ako nešto može ugroziti opstanak same države onda je to pokušaj da se ona pretvori u instrument za nametanje jednog političkog, u biti nacionalističkog koncepta jedne skupine drugoj. Razmišlja li bošnjačka „avangarda“ koliko njihova misija oslobađa kriznog potencijala koji ugrožava opstanak zajedničke države. Danas BiH nije ugrožena neprihvaćanjem, kako se to često javnosti podastire, nego viškom ljubavi onih koji je posesivnim zagrljajem dave. Napisao Zdenko Cosic, hrvatski intelektualac...Meni se cini da je u pravu !
Mi smo oduvijek i uvijek cemo se zvati Bosanci i Hercegovci.. a to sto su novinari i politicari opsjednuti dodikom to su oni...mene za moj dio kao i vecinu vjerujem....boli kurac i za RS i za dodika kao i za tebe i tvoje istomisljenike...a kad si tolko protiv teherana sto koji kurac dolazis na ovaj sajt!? Idi drkaj na sestru i mamu ako ti je dosadno smrdine!
Dok vi istezete vratove gledajuci sta radi Dodik i komsije , koji uzgred receno ,gledaju svoja posla i uredjuju polako svoje dvoriste , potpuno ste izgubili iz vida sta se u vasoj kuci desava. Bukvalno su vam govna do grla , raspadate se potpuno . Strajkovi ,besparica, mafija vas kara, sve vam usi zavrce ...politicari su vec odavno pozderali meso, sada vec zderu i kosti . A u rjetkim trenutcima , kada neko svrati pogled sa komsije na sopstvenu avliju , neko vam vikne \'\'Vidi Dodik u Meksiku , Dodik na njivi, Dodik na sljivi !\" Hehe, glupi ste ko kurcevi ! Dok se vi bavite 100%-im \'\'ukidanjem\'\' RS-a , inace nemogucom misijom,ovi vasi politicari vas zajedno sa mafijom ,veselo peljuse... U pamet se, Bogumili,Bosnje,Turci, Muslimani, Bosnjaci ili kako god se vec zovete ove sedmice...
Bar da neko reaguje na ove kriminalce na vlasti, ali prosli su izbori a ruke se trljale tako da nema potrebe da iko dize prasinu oko korupcije i kriminala koji sve VISE uzima maha i danka u KRVI na nasim ulicama. Obicni gradjani jos zimskim snom uspavani pa ne vide ove medvjede na vlasti sta rade. DOKLE VISE???? Zalosno sto svi to samo posmatraju kao i \"evropski posmatraci\".. izgleda da nam FALE samo PLAVI sljemovi pa da upotpunimo ambijent gdje se zrtvi NE MOZE i NECE pomoci.. .. pasiva i posmatranje nas nece nigdje dovesti! A i ovi MORONI od kriminalaca su spali na prijetnje maloljetnoj djeci.. KOJI BOLESNICI. Malo je elektricna stolica ... malo .. kazem vam... FUJJJJJJ!!
E nek si mu zijo rekao da je magarac i jest vala i to pravi onaj s dugim klempavim usima.
e nek si ti skonto kako pocinju pasusi magarac jedan
Uranili, zoru prevarili :D P.S. Sva cetiri pasusa pocinju sa \"Nasa stranka smatra....\"