Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj fotelju ili odlaximo. Definicija svake koalicije u BiH
Predsjednik stranke kidnapovao ljude u famoznom crvenom kombiju i vrsio egzekucije i silovanja nad civilima. Dobro doali u ujedinjenu genocidnu
Dodik vas sve mete, ima suport stranaca. Napravili su nekakav dogovor. Mora da se Hrvatska umiješala jer im nije završio sve poslove. Nazdravljat će on sa Šmitom i intervjuisati i dalje Đakovića na RTRS-u.
Ma hajte molim vas a koliko ste se udaljili?🤔
Ja, i?
Rajko Vasić mrtvo kljuse!!!
Reks,knozi,šta si umislio da si neki faktor
Kuda plovi ovaj brod ? Nesto se kuha , Dodiku trpa Smid , kcerani trpa drasko tesko da to izdrze
Ovi iz kafane pravo na presicu. Udruženje kafandžija ima izjavu za javnost i vrlo je ozbiljno.
Svi bježe od ludog Miće
Kao Hrvat volim Dodika ali je i ovaj naziv Ujedinjena Srpska cool. Ujedinjena Hrvatska ako se može posuditi
“Znate kako kaže onaj najnoviji vic, više su Srbi porušili pravoslavnih crkava u RS-u u zadnja dva dana, nego što ih je sila Armije BiH srušila u cijeloj Bih za vrijeme rata.”